YİĞİT SÖZÜNÜ TUTUYOR

YİĞİT SÖZÜNÜ TUTUYOR

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, göreve geldiği ilk günlerde verdiği Yığılca yolunun tamamlanacağı sözünü yerine getiriyor. Yiğit, hiç ara vermeden yolda çalışmaların sürdüğünü söylerken, 2015 yılında büyük bölümü,2016 yılında ise tamamının bitirileceğini belirtti.

Yıllardır yılan hikayesine dönen Yığılca yolunda çalışmalar, Muzaffer Yiğit?in belediye başkanı olmasının ardından hız kazandı. İş makinelerinin harıl harıl çalıştığı yolun 16 kilometrelik kısmının bitmek üzere olduğunu söyleyen Yiğit, Alaplı Yığılca yolu içinse, ?Düzce?nin limana açılan ikinci kapısı olacak? dedi.

 

Yiğit, ?Düzce Tv?de katıldığım televizyon programında yolumuzun 16 kilometresinin 2014 yılı sonuna yetişeceğini ve devreye gireceğini söyledim. Bugün bir adım daha ileri gidiyorum,yolumuz çevre yoluna bağlandı,16 kilometrelik kısımda da çok az bir kısım kaldı.Yılbaşından önce devreye alınacak.Yine,sıfır nokta diye ifade ettiğimiz Yığılca istikametinden Düzce istikametine 3 kilometrelik bir alanda da inşallah bayrama kadar iş makinelerimiz burada olacak,3 kilometrelik kısmı da 16 kilometrelik kısma eklenmiş olacak. Karayolları ile her Ankara?ya gittiğimde görüşme yapıyorum.İnsanların kafasında yapılacak mı yapılmayacak mı şeklinde soru işareti olan 771 metre Akçaören viyadüğünün zemin etütleri başlamış olacak.Hiç kesinti olmadan yolumuz devam edecek. Ümit ediyorum ki 2015 yılında büyük bir bölümü, 2016 yılı içerisinde de yolumuzun tamamı bitmiş olacak. Buna paralel olarak Alaplı Yığılca yolumuzun 10 kilometresinin ihalesi yapıldı.Bu yolu Düzce yolu kadar önemsiyorum.Düzcemizin ekonomide limana açılan ikinci bir kapısı olacak.Bunun neler kazandırdığını da ileriki günlerde, yıllarda insanlarımız görecek.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.