DÜZCESPOR : 2 - BEYKÖY BELEDİYESPOR : 0

DÜZCESPOR : 2 - BEYKÖY BELEDİYESPOR : 0

Düzcespor ile Beyköy Belediyespor takımları 18 Temmuz Şehir Stadı?nda karşı karşıya geldiler. Düzcespor maçı 2 - 0 kazandı.

                                              

Düzcespor ile Beyköy Belediyespor takımları 18 Temmuz Şehir Stadı?nda karşı karşıya geldiler. İki takımda sahaya kazanma parolası ile çıktı. Günlerdir merakla beklenen müsabakada kazanan kim olacak sorusu yanıt buldu. İki Düzce takımının aynı ligde mücadele ediyor olması heyecanı ikiye katladı.

 


DÜZCESPOR BEYKÖY BELEDİYESPOR'U 2-0 YENDİ paylaşan: duzcetv

 

Düzcespor ile Beyköy Belediyespor takımları 18 Temmuz Şehir Stadı?nda Karşılıklı ataklarla iki takımda gol aradı. Mücadelenin 9. dakikasında Kahraman yüzde yüzlük golü kaçırdı. Kaleci Tuğrul mutlak golü önledi. 14 ve 15.dakikada Murat'ın şutları kaleci İlker'de kaldı. 22.dakikada Zihni net bir pozisyonu harcadı. 24.dakikada Murat ise net pozisyonu kaçırdı. İlk yarı golsüz sona erdi.

 

İkinci yarıya Düzcespor etkili ataklarla başlayan taraf oldu. 50.dakikada Okan'ın attığı gol of sayt gerekçesi sayılmadı. 62.dakikada Gökhan'ın ters vuruşu direkte patladı. Karşılıklı ataklarla süren karşılaşmanın 80.dakikasında Şerif'in mükemmel golü ile Düzcespor 1 - 0 öne geçti.

 

Bu golün şokunu üzerinden atamayan Beyköy Belediyespor 85.dakikada Murat'ın golüne engel olamadı ve fark ikiye çıktı. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Düzcespor maçı 2 - 0 kazandı.


DÜZCESPOR BEYKÖYSPOR MAÇ ÖZETİ paylaşan: duzcetv


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.