SELFİECİLERE ÖZEL...

SELFİECİLERE ÖZEL...

Günümüzün en moda çekimi selfie Türkçe adıyla özçekim sınır tanımıyor. Ünlülerden çocuklara kadar herkesin cep telefonlarıyla yaptıkları özçekimler için telefon tedarikçileri de boş durmuyor. Telefon malzemesi üreticileri selfie çubuğunu piyasaya sundular. Selfie çubuğunu ise en çok bayanlar alıyor.

Kemaralı cep telefonlarıyla çekilen selfie çılgınlığı bütün Türkiye?yi sardı. İnsanların kendisini veya kendisi ile birlikte bulunduğu ortamı ve topluluğun fotoğraflarını çekmesi olan selfie, Türkçe adıyla özçekim, son yılların en moda fotoğraf çekimi olarak revaçta.

Ünlülerden Çocuklara kadar hemen herkes nerede olursa olsun  cep telefonlarını çıkartıp fotoğraf çekiyor. Bu durum ve özçekim çılgınlığı telefon malzemesi üreticilerini de harekete geçirdi.

Telefon malzemesi üreticileri de selfie çekerken zorlananlar için selfie çubuğunu piyasaya sındu. Özçekim yapmak isteyen kişinin cep telefonuna tanımlanan bir uzaktan kumanda ve duruma göre uzayıp kısalan bir çubuktan ibaret aparattan olaşan sete ise Düzce?de en çok kadınlar ilgi gösteriyor.


SELFİ SINIR TANIMIYOR paylaşan: duzcetv

Özçekim aparatı hakkında bilgiler veren cep telefonu aksesuarları satıcısı Tarık Mert, özçekim aparatına yoğun ilgi olduğunu belirterek en çok bayan cep telefonu kullanıcılarının aparat satın aldığını belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.