EMNİYET HAYVAN PAZARINDA

EMNİYET HAYVAN PAZARINDA

Kurbanlık almak için son günü bekleyenler hayvan pazarın akın etti. Kurbanlık almak isteyen vatandaşlar ile satıcılar arasında renkli pazarlıklar yaşanırken,emniyet ekipleri de hayvan satıcılarını sahte para ve kaçak hayvan konusunda uyardı.

Kurban bayramına 3 gün kala hayvan pazarındaki hareketlilikte arttı. Fiyatların son günlerde düşmesini bekleyenlerin akın ettiği hayvan pazarında zaman zaman renkli sahneler de yaşandı.

Hemen her yıl hayvan pazarında görmeye alışık olduğumuz görüntülere bu yılda şahit olduk.. Pazarın en hareketli olduğu zamanda ortaya çıkan dolandırıcılara karşı uyarılarda bulunan Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri pazara gelen vatandaşlara ve satıcılara sahte paraya karşı uyardı.

Polisin bu uygulamasından memnun kaldıklarını belirten satıcılar ise kendilerini güvende hissettiklerini ifade ettiler.

Hayvan satıcıları bugüne kadar böyle uygulama olmadığını söylerken, emniyetin bu uygulaması sayesinde dolandırıcılığın azalacağını savundular.

Emniyet bir yanda uyarılarını yaparken, bir yanda hayvan pazarında sıkı pazarlıklar yapılmaya devam ediyordu. Hayvan satıcısının 7 bin 500 liraya sattı alıcı ile arasındaki pazarlık renkli görüntülere sahne oldu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.