KELEŞ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

KELEŞ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Dün akşam ana haber bültenimize konuk olan Belediye Başkanı Mehmet Keleş gündemi değerlendirdi. Keleş, il başkanı olarak aklında bir isim olmadığını kim gelirse gelsin kendisinin adamı olacağını söylerken AVM?nin 4 milyon liraya satılmış olmasını ise vebalini o fiyata satan kişi ödeyecek dedi.

 

Dün akşam ana haber bültenimize konuk olan Mehmet Keleş, gündemde işlenen konuları değerlendirdi ve soruları cevapladı.

 

Keleş, düzce belediyesine ait halk otobüslerinin ayda 600 bin lira zarar ettiklerini belirterek, zam yaptık fakat bu zam bizim zararımızı 50 bin lira kadar azaltıyor o yüzden çok fazla bir zam söz konusu değil? dedi.

 

Keleş,? otobüs işletmesi ile ilgili biliyorsunuz geldiğimizde yürümeyen bir durum söz konusuydu. Ortada çok ciddi bir zarar vardı. Biz otobüslerin büyük bir kısmını geri aldık. 30 Tane erguan rengi otobüs artık Düzce belediyesine ait. Bizde işleri daha standarda uygun yapmaya çalışıyoruz. Ama ne yaparsanız yapın otobüs işletmeciliği zor bir iş. Ayda 600 bin lira zarar ediyoruz. Bu çok ciddi bir zarar. Bu zararı mecburen kabul etmek zorunda kaldık. Zam yaptık ama zararı beklide 50 bin lira azaltıyor. Öyle çok büyük bir zam değil. Üstelik çok fazla serbest kart var. 65 yaş üstü vatandaşlardan durumu iyi olanlar varsa para verip binebilirler. Sonuçta bu bizim belediyemiz. Bir de şu sorun var. Devlet bedava dedi diye akşama kadar belediye otobüsünde o mahalle benim bu mahalle senin seyahat etmeninde bir anlamı yok.? Dedi.

 

Keleş, il başkanlığı için aklında bir isim olmadığı belirterek, kim gelirse gelsin benim adamımdır? dedi.

 


KELEŞ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ paylaşan: duzcetv

 

Keleş,? il başkanlığı için beni aklımda bir isim yok. Kim seçilirse benim adamımdır. Ben belediye başkanı olarak teşkilatın bu işlerine müdana olmadım. Bu saatten sonrada olmam. Mevcut il başkanımız tekrar aday olmayı düşünmüyor. Sanırım kendisi milletvekili olmak istiyor. Siyasette hiçbir zaman iki kere iki dört etmez. Her zaman bir açık kapı bırakmak lazım.? Dedi.

 

Keleş, Düzce belediyesine ait bazı mekanların, belediyeye karşı yükümlüklerini yerine getirmediklerin altını çizerken AVM?nin 4 milyon lira gibi bir fiyata satılmış olmasını bizden yana bir sorun yok helali hoş olsun bunun vebalini o fiyata satan kişi nasıl ödeyecek o düşünsün? dedi.

 

Keleş,? düzce belediyesinin bazı mekanlarının bizden sonraki dönemlerde belediyeye karşı yükümlülüklerini yerine getirmediğini gördük. Park gazinosu olarak bilinen alanda bir sürü kiracılar var. Onlar oraya bir sürü masraf yaptıklarını söylüyorlar. Bu alanlarda çok ciddi kazanç sağlanıyor fakat belediye ye ödenen para yok. Orası Düzce belediyesinin malı ama asıl Düzcelilerin malı. Oranın müstecirini çağırdım konuştum. Şartları kabul ederse eder etmese babamın oğlu olsu gözünün yaşına bakmam. Aynı şey AVM içinde geçerli. Orada da Düzcenin en kıymetli malını almışsınız 4 milyon liraya su dan ucuz. Tamam bizden yana helal olsun veren düşünsün öteki tarafta bunun hesabını nasıl vereceğinİ" 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.