AYIDAN KAÇARKEN KAYBOLDU

AYIDAN KAÇARKEN KAYBOLDU

Dün akşam saatlerinde Bolu Dağı Abant Sapağına yakın Elmalık Köyü civarında ormanlık alanda kaybolan Şeref Öztürk'ü bulmak için ekipler seferber oldu. Ormanda ayıların saldırısına uğrayan ve yaralanan şahıs saklanınca kurtarma ekipleri bulmakta zorluk çekti. Şahıs sabahın ilk saatlerinde gördüğü bir eve sığınarak yardım istedi.

Edinilen bilgilere göre, Bolu Dağı Abant Sapağına yakın Elmalık Köyü civarında ormanlık alanda kestane toplamaya çalışan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu personeli 43 yaşındaki Şeref Öztürk saat 16.00 sıraları Jandarmayı cep telefonu ile  arayarak ayı saldırısına uğradığını, kaçtığını bildirerek yardım istedi.

Bolu İl Jandarma ve AFAD ekipleri acilen ormanlık alanda arama çalışmaları başlattı. Havanın kararması ile birlikte nedeniyle Bolu ekipleri yetersiz kalınca Düzce AFAD, UMKE ve Düzce Arama Kurtarma Ekibi (DAKE)'den yardım istendi. Düzce ekibi araçla Bolu Dağı'na hareket etti. 

Duyması için havaya ateş açıldı

Jandarma ekipleri yaralı şahsın cep telefonunda arayarak yerini tespit etmeye çalıştı. Bulunduğu bölgeyi tam olarak tarif edemeyen Öztürk, ne ambulans ne de tabancayla havaya açılan ateşi duymadığını söyledi. Bir süre sonra cep telefonunun şarjı biten Şerif Öztürk?ü arama çalışmaları devam etti. Havanın kararmasının ardından arama çalışmaları zorlukla yürütüldü. Ekipleri bütün gece ayı saldırısına uğrayarak yaralı olduğu öğrenilen şahsı aradı. Ancak şahsın ayı saldırısına uğradığı için korkudan saklandığı ve bulunamadığı öğrenildi.

Köyde bir eve sığındı

Bütün gece ormanda aranan Şeref Öztürk sabah erken saatlerde havanın aydınlanması ile Darıyeri Hasanbey Köyü?nde bir eve sığınarak yardım istedi. Evdekilerin jandarmaya haber vermesi ile olay yerine hem jandarma hem de 112 Acil Servis Ekipleri geldi. Öztürk sağlık ekipleri tarafından ambulans ile  Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi?ne getirildi ve tedavi altına alındı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.