ASIM'IN NESLİNDEN İMAM HATİP NESLİNE

ASIM'IN NESLİNDEN İMAM HATİP NESLİNE

Düzce Ensar Vakfı?nın öncülük ettiği ,İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği, İlim Yayma Cemiyeti, Yeşilay ve Gençlikspor İl Müdürlüğü ,tarafından düzenlenen "Asım?ın Neslinden İmam Hatip Nesline" konulu panel yoğun ilgi gördü.

 

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Konferans salonunda düzenlenen ve akademisyenlerin katıldığı panel duygu dolu anlara sahne oldu. 

Panele Vali Ali İhsan Su, protokol üyeleri,dernek yöneticileri ve İmam Hatip lisesi öğrencileri ile çok sayıda davetli katıldı. 

 


ASIM'IN NESLİNDEN İMAM HATİP NESLİNE paylaşan: duzcetv

 

İmam Hatip Liselerinin kurucusu Mahmut Celalettin Ökten'in hayatını kitaplaştıran Ydr. Doç. Dr. Hüseyin Yorulmaz , Bir Neslin Öncüsü Celal Hoca kitabında yer verdiği bilgileri dinleyicilerle paylaştı.

Celal Hoca`nın öğrencilerinden ve Emekli Milli Eğitim Müdürü Yüksel Yılmazer ise, Celal Hoca`nın öğrenci oldukları dönemde kendileriyle tek tek ilgilendiğini, her türlü zorluklarında yardımcı olduğunu anlattı.

 

Sakarya Kültür ve Turizm Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Yorulmaz, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un hayalindeki neslin Asım'ın nesli olduğunu ifade ederek, "Bugün imam Hatipli gençlerin daha başarılı olması gerekmektedir. Asımın nesli İmam Hatiplerdir. Geleceğe güvenle bakmak istiyorsak bilgili, birikimli ve imanlı bireyler olarak topluma hizmet vermek için çok çalışmamız gerekiyor" diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.