TÜRK EĞİTİM-SEN?DEN KAHVALTILI KUTLAMA

TÜRK EĞİTİM-SEN?DEN KAHVALTILI KUTLAMA

Türk Eğitim Sen Düzce Şubesi,24 Kasım?da kutlanacak öğretmenler günü öncesinde eğitimciler için bir kahvaltı düzenledi.Genel Başkan İsmail Koncuk?un da katıldığı programda,iktidarın öğretmenlere karşı sürdürdüğü politika eleştirildi.

24 Kasım Pazartesi günü kutlanacak olan Öğretmenler Günü için Türk Eğitim ?Sen Düzce Şubesi erken kutlama yaptı. Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk,Teşkilatlandırma Sekreteri Talip Ceylan, Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Cengiz Kocakaplan,Düzce Şubesi başkanı Osman Çakmak ve öğretmenlerin katıldığı kahvaltıya ilgi yoğundu.

Türk Eğitim Sen Düzce Şube Başkanı Osman Çakmak yaptığı konuşmada, oku emriyle başlayan bir dinin mensupları olduğumuz söylerken, ülkemizin ve milletimizin geleceğinin öğretmenlerin şekillendirdiğini belirtti.

Çakmak, ? hakkınızı ödemek mümkün değil.Maalesef son yıllarda öğretmenlerimizi en çok rahatsız eden husus, mesleki itibarımızın yıpratılmasıdır.Öğretmenlik mesleğinin itibarını zedelemek milletimizin geleceğine ihanettir.Eğitim camiası olarak akıl ve vicdanların kabul edemeyeceği uygulamalarla karşı karşıyayız.?dedi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ise bir şiirle başladığı konuşmasında iktidarı eleştirdi,devlet memurlarına seslendi.

Koncuk, ?Bugün siyasi iktidar öğretmenlik mesleğinin değerini idrak edememiş olabilir.Ama onların idraksizliği öğretmenlik mesleğini itibarsız kılmaz.Mazlumun sahibi vardır.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.Bu soytarılar,soytarı diyorum ben zulmeden insanları adam yerine koymam.Bunların yarın esamesi okunmayacak.Hayatlarının merkezine sadece kendi pis egolarını,menfaatlerini almış insanlar.Bütün devlet memurlarına sesleniyorum.Dik durun,kimseden korkmayın.?dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.