EGEMER FRANKE DÜZCELİLERİN HİZMETİNDE

EGEMER FRANKE DÜZCELİLERİN HİZMETİNDE

Egemer Franke Hastane Caddesinde hizmete girdi. Bugün açılışı yapılan mağazada birbirinden kaliteli ve son teknolojiye uygun ürünler yer alıyor.

Mermer ürünlerdeki tecrübesini, genç ve yenilikçi yapısıyla müşterilere sunan,  Egemer ,edindiği uluslararası tecrübe ile dünyadaki yenilikleri ve kalite standartlarını ülkemizdeki tüketiciyle buluşturuyor. Granit ve mermer sektöründe yenilikçi hizmet ve kalite anlayışıyla müşterileri tarafından aranılan ve tercih edilen lider bir şirket olmayı amaçlayan Egemer gücünü, dünya çapında faaliyet gösteren ve ev tipi mutfak ürünlerinde tercih edilen bir marka olan Franke ile birleştirdi.Bugün hastane caddesinde açılışı gerçekleştirilen  Egemer Franke?de birbirinden cazip ürünler yer alıyor.


EGEMER YENİ MAĞAZASI İLE HİZMETE BAŞLADI paylaşan: duzcetv

Egemer Franke İşletmecisi Emine Gelgeç, kaliteli mutfak ürünleri ile Düzcelilere kaliteli hizmet sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Gelgeç, ?Egemer ailesi olarak Egemer tecrübesi ile Franke kalitesini birleştirdik. Düzce?mize bir hizmet sunmayı planladık.Bugün açılışımızı yaptık.Franke?nin bütün ürünleri ve mutfak için gerekli ekstra aksesuarlarımız var.Bizim yapmış olduğumuz her çeşit  tezgahlarımızı sunuyoruz Düzcelilere.Güvencemizle kalitemizle müşterilerimizi bekliyoruz.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.