DESTEKLENEREK FİNANSE EDİLECEK

DESTEKLENEREK FİNANSE EDİLECEK

Efteni?ye yapılacak tabiat parkı ile ilgili olarak dün Milli Parklar Genel Müdürü ile görüşme yapan Düzce heyeti olumlu sonuçla döndü.Milletvekili İbrahim Korkmaz, proje için genel müdürlükle mutabakata varıldığını söyleyerek, finans desteği sağlanacağını bildirdi.

Milli Parklar Genel Müdürlüğü Efteni Tabiat Parkı projesine olumlu baktı. Milletvekilleri İbrahim Korkmaz,Fevai Arslan,Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut ve Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Genel Müdür Ahmet Özyanık ile yaptıkları görüşmeden elleri dolu döndüler.


DESTEKLENEREK FİNANSE EDİLECEK paylaşan: duzcetv

 

Konula ilgili olarak dün akşam Ana haber bültenimize telefonla bağlanan Milletvekili İbrahim Korkmaz, Düzce Tv izleyenleri ile görüşmenin detaylarını paylaştı. Korkmaz, projenin desteklenmesi ve finanse edilmesi konusunda mutabakata varıldığını belirtti.

Korkmaz, ?Ezelinden beri düşünmüş olduğumuz bir projeydi.Milli Parklar Düzce İl Müdürlüğü ile Düzce Üniversitesinin Düzce Valiliği ile birlikte organize ettiği çalışma ile avam proje yapıldı.Bu proje ile ilgili Milli Parklar Genel Müdürü ile görüşme yaptık.Görüş alışverişinde bulunduk.Projenin desteklenmesi ve finanse edilmesi konusunda mutabakata vardık.Önce onlar ihaleye çıkarılacak.Avam proje olduğu için detaylandırılması lazım. Düzce?ye inşallah yakın çevremizde hiçbir yerde bulunmayan tabiat parkını kazandıracağız.?dedi.

Korkmaz,Güzeldere şelalesindeki yatırımların Gölyaka Belediyesi?ne devredilmesi ile ilgili de görüştüklerini söylerken, bu talebin genel müdür Özyanık tarafından kabul edildiğini belirtti ve bölgenin turizme kazandırılacağını ifade etti.

Korkmaz, projenin henüz avam proje olması nedeniyle maliyetinin belli olmayacağını vurgularken, yaklaşık 15 ila 20 milyon liralık bir proje olacağını belirtti.

Milletvekili İbrahim Korkmaz,telefon bağlantısının sonunda Düzce Tv ana haber bültenine tecrübesi ve güzel sunumuyla yeni bir soluk getiren Özlem Ağbuga'ya da "hoş geldin" diyerek hayırlı olsun dileklerinde bulunmayı da ihmal etmedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.