GENEL MERKEZDE DESTEK ARIYOR

GENEL MERKEZDE DESTEK  ARIYOR

AK Parti Düzce İl Teşkilatında, İl Başkanlığı Kongresi heyecanı sürüyor. 4 Ocak'ta yapılması beklenen AK Parti İl Başkanlığı Kongresi öncesinde, geçtiğimiz 30 Mart Yerel Seçimlerinde Gölyaka İlçesinden AK Parti Belediye Başkan Aday adayı olan İş adamı Yakup Demircan'da aday olmak için harekete geçtiği öğrenildi.


GENEL MERKEZDE DESTEK ARIYOR paylaşan: duzcetv

AK Parti'de yaklaşan İl Başkanlığı Kongresi öncesinde adaylarda netleşmeye başladı. AK Parti Kulislerinde, geçtiğimiz 30 Mart Yerel Seçimleri'nde Gölyaka Belediye Başkan aday adayı olan, ancak adaylık şansı bulamayan iş adamı Yakup Demircan'ın da AK Parti Düzce İl Başkan Adayı olacağı konuşuluyor.

4 Ocak'ta yapılması beklenen AK Parti Düzce İl Başkanlığı Kongresi öncesinde, Yakup Demircan'ın İl Başkan Adaylığı için AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ile görüştüğü ve Kaşıkoğlu'nun desteğini aldığı ileri sürüldü. Daha öncede AK Parti Düzce Milletvekilleri ile bir araya gelen Demircan'ın, önümüzdeki günlerde de AK Parti Genel Merkezi'ne giderek, Genel Merkez nezdinde İl Başkanlığı adaylığı için destek arayacağı iddia edildi. İsmi AK Parti Kulislerinde çok sık geçmeye başlayan Demircan'ın, İl Başkan Adaylığı için kendinden bir hayli emin olduğu belirtiliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.