ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN HAFTA SONU SOHBETLERİ

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN HAFTA SONU SOHBETLERİ

 Akçakoca Tezel Kamping tesislerinde yapılan hafta sonu sohbetlerine basın mensupları da katıldılar. Sohbet toplantılarına devamlı olarak katılan İGM Üyesi ve aynı zamanda Otelcilik Ve Turizm İşletmeciliğinde öğretim görevlisi İbrahim Bilgin toplantıların çok faydalı geçtiğini belirterek "Ön yargısız sorunların ve önerilerin ortaya konması yanında her rengin ve her düşüncenin bir arada toplanması bakımından çok güzel bir örnek" dedi.

Esprili yaklaşımlarla sorunları mizahi bir dille anlatan gençler üniversite yolunun bir an önce yapılmasının, kiraların bir denetim altına alınmasını ve barınma sorunlarını çözümü için girişimlerde bulunulmasının özellikle altını çizdiler. Akçakoca Tezel Kamping tesislerinde yapılan hafta sonu sohbetlerine basın mensupları da katıldılar. Sohbet toplantılarına devamlı olarak katılan İGM Üyesi ve aynı zamanda Otelcilik Ve Turizm İşletmeciliğinde öğretim görevlisi İbrahim Bilgin toplantıların çok faydalı geçtiğini belirterek "Ön yargısız sorunların ve önerilerin ortaya konması yanında her rengin ve her düşüncenin bir arada toplanması bakımından çok güzel bir örnek" dedi.

Esprili yaklaşımlarla sorunları mizahi bir dille anlatan gençler üniversite yolunun bir an önce yapılmasının, kiraların bir denetim altına alınmasını ve barınma sorunlarını çözümü için girişimlerde bulunulmasının özellikle altını çizdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.