BİZ HALA SİS ZANNEDİYORUZ!

BİZ HALA SİS ZANNEDİYORUZ!

Düzce hava kirliliği açısından hassas 20 il arasında gösterildi. Tehlikenin boyutu her geçen gün büyürken, sabah ve akşam saatlerinde ortaya çıkan ve ?sis? sandığımız görüntüler aslında ne kadar kirli bir havayı soluduğumuzun göstergesiydi.

Dünkü haber bültenimizde, Avrupa Hava Kalitesini İzleme İstasyonları WEB sitesindeki 18 Aralık Çarşamba günü, 23-24 saatlerindeki bilgilere göre; içinde Düzce?nin de bulunduğu 20 kadar ildeki havanın  hassas düzeyde kirli olduğunu gündeme getirmiştik.


BU KIŞ DA BUNU ÇEKECEĞİZ paylaşan: duzcetv

 

Avrupa Hava Kalitesini İzleme İstasyonları WEB sitesinde yayınlanan hava kirliliği düzeyi bilgileri içinde Türkiye haritası üzerinde tehlikeli durumdaki 20 il kırmızı renk ile hassas bölge olarak belirlenmiş,  20 il arasında Düzce de bulunurken, son günlerde özellikle geceleri kabus gibi Düzce?nin üzerine çöken kirli havanın da nasıl bir tehlike yarattığı ortaya çıkmıştı.

İşte biz her kış mevsiminde yaşadığımız sisin bir doğa olayını zannederken, aslında ne kadar kirli bir havayı soluduğumuz ölçüm istasyonları tarafından tespit edildi.

Özellikle sabah ve akşam saatlerinde Düzce?nin üzerine çöken kirli hava bu kış da halkı mağdur edecek gibi görünürken, hava kirliliği açısından hassas illerde toplu ölümlerin yaşanabileceği uyarısına karşı yetkililer önlem almazsa, Düzce?de kirliliğin ve sonuçlarının daha tehlikeli boyuta geleceği tedirginliği yaşanıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.