SP DÜZCE İL YÖNETİMİ AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKANI ALBAYRAK'I ZİYARET ETTİ

SP DÜZCE İL YÖNETİMİ AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKANI ALBAYRAK'I ZİYARET ETTİ

 İl Başkanı Selim Gökdemir, Başkan Yardımcısı Ferruh Aydoğdu, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Kılınç, İlçe Başkanı Mansur Tokgöz, ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Başkan Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Gökdemir, Başkan Albayrak'a çalışmalarını yakinen takip ettiklerini ve çok başarılı bulduklarını belirterek, "Halkın istekleri ve Akçakoca'nın gelişimine yönelik çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz. Bu güne kadar parti olarak taleplerimize de olumlu karşıladınız. Özellikle Merhum saygıdeğer Hocamız Necmettin Erbakan'ın cenaze töreni için sağladığınız katkıya müteşekkiriz" dedi.
Başkan Albayrak ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek Akçakoca'nın altı ana sorununun biri dışında tamamına yakınının çözümünün tamamlanmak üzere olduğunu, günlük periyodik işlerde ise hakkaniyet ilkelerinden ayrılmadığını belirterek "Göreve gelir gelmez yaptığım ilk açıklamada kesinlikle siyasi ayrım yapmadan hizmet vereceğimi belirtmiştim. Şu ana kadarda bu doğrultuda görev yaptım. Allah bana adaletsiz bir iş yaptırmasın. Ayrıca göreve başladığım günlerde tüm partilere bir yazı göndererek her türlü desteği vereceğimi ilettim. Bu güne kadarda bir ayrıcalık yapmadım. Yapılmayacaktır da" dedi.
Bir süre önce Merhum Erbakan'ın ölüm yıldönümü nedeniyle yaşanan afiş krizinin gazeteciler tarafından sorulması üzerine Başkan Selim Gökdemir "Sayın Başkan bu güne kadar hiçbir talebimizi olumsuz karşılamadı. Kaldı ki taleplerimiz konusunda çok hassas davrandı. Söz konusu olayla ilgili olarak hiçbir bilgisinin olmadığını adım gibi biliyorum. Kendilerinin dışında gelişmiş anlık bir olay. Bilgilendiği anda da gereken müdahaleyi yapmış. Bu olayla ilgili olarak bizim tarafımızdan yadırganan bir durum söz konusu değildir" açıklamasında bulundu.İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.