TOKİ?NİN BAŞTAN SAVMA İŞİ CAN YAKTI

TOKİ?NİN BAŞTAN SAVMA İŞİ CAN YAKTI

TOKİ?nin baştan savma yaptığı binalar vatandaşın canını yakıyor. Çamköy?de Romanlar için yapılan toplu konutlarda mutfak dolabının başına düştüğü yaşlı kadın yaralanırken, ev halkı ve mahalle sakinleri isyan etti. Romanlar, ?Bizim canımız bu kadar ucuz mu? diyerek, konutlarla ilgili şikayetlerini dile getirdi.

Çamköy TOKİ konutlarında oturan Arife Eliküçük adlı yaşlı kadının başına gelenler Romanları isyan ettirdi. Evde yalnızken mutfak dolabının başına düştüğü yaşlı kadın komşuları sayesinde hayatta kalırken, evlerin baştan savma yapıldığı konusunda şikayetlerini dile getiren vatandaşlar, oldukça tepkiliydi.

Arife Eliküçük, başına gelen kazayı anlatırken, hala olayın  etkisindeydi. Yaşlı kadın, birden bire dolabın başına düştüğünü söylerken, dolabın altından zorla çıktığını ve komşusundan yardım istediğini anlattı.

Arife Teyzenin eşi Muzaffer Eliküçük ise, kazayı gelininin haber verdiğini söylerken, şikayetçi olduğunu belirtti ve evlerin başta savma olduğunu ifade etti.

Konutlarda her şeyin baştan savma olduğunu söyleyen Engin Eliküçük, ?Annem ölseydi hesabını kim verecekti? diyerek tepkisini dile getirdi.

Eliküçük, ?Bize evler verilirken dediler ki, Romanlarımızı refah içinde,sağlıklı şekilde güzel yaşatacağız dediler. Onlar her şeyi hak ediyorlar dediler. Bu mu acaba hak ettiğimiz.Roman olmamız yüzünden mi böyle yaptılar acaba.Her şey baştan savma,Bir düzensizlik var zaten burada.Yağmur yağdığı zaman alt yapı zaten yok. Her yeri koku sarıyor evlere giremiyoruz.Annem ölseydi kim verecekti bunun cevabını.?dedi.

Yaşlı kadının yeğeni ise,  küçücük bir çıtayla tutturulmuş mutfak dolabını göstererek, ?aynısından benim evimde de var. Ben güvenmediğimden matkapla sağlamlaştırdım.Allah korusun benim çocuğum,eşim aynı durumda olabilirdi.Yetkililerden yardım bekliyoruz.Bu kazayı geçiren kadın zaten özürlü,yazık günah.?şeklinde konuştu.

Yaşlı kadının imdadına yetişen kapı komşusu Gülümser Ay da, ?ben bugün evde olmasaydım bu kadın kan kaybından ölürdü.Can havliyle benim kapıma vurdu, yüzü gözü kan revan içindeydi.Ben hala onun etkisindeyim ve mutfağa yanaşamıyorum.Ya bana bir şey olursa, çocuklarımın üzerine düşerse bunun hesabını kim verecek. Roman açılımı oldu boşuna mı oldu. Biz bu evleri ödemek için aldık ama yeter ki sağlam olsun.her taraftan böcekler çıkıyor. Yemeklerimizin içine giriyor. Kanalizasyon sıkıntısı var.?dedi.

Evin gelini Nurcan Eliküçük, kayın validesinin halini görünce şok olduğunu söylerken, ?Allah?tan hiç korkuları da mı yok.Bizim canımız bu kadar ucuz mu. Biz bu evlerden hiç memnun değiliz. Emanet yapmışlar.? Dedi ve kayınvalidesinin üzerine düşen dolabın bu kadar baştan savma yapılmasına isyan etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.