VATANDAŞ ŞAŞKIN,ÇARE BEKLİYOR

VATANDAŞ ŞAŞKIN,ÇARE BEKLİYOR

Çamköy?de vatandaşın başına ilginç bir olay geldi. 1,5 ay önce taktırdığı güneş enerjisi bozuk çıktı. Ancak daha hiç kullanamadığı ısıtıcının taksitlerini ödeyen vatandaşa tamir etmek için söylenen söz ise daha da ilginç. ?Afet Bölgesi olduk 25 Tl ver yapalım?. Vatandaş, ise ?ne zaman afet bölgesi olduk,hiç haberimiz yok?şeklinde şaşkınlığını dile getiriyor.


VATANDAŞ ŞAŞKIN, ÇARE BEKLİYOR paylaşan: duzcetv

Çamköy?de oturan Orhan Şafak, yaklaşık 1,5 ay önce evinin çatısına güneş enerjisi sitemi taktırmış. Ancak ısıtıcı o günden bu yana randıman vermemiş. Şafak, yetkili firmayı aramış cevap alamamış, tüketici hakları savcılığa yönlendirmiş. Isıtıcının taksitlerini ödeyen Şafak, ?ben yandım başkaları yanmasın ?diyerek, başına gelenleri mikrofonlarımıza anlattı.

Şafak, ?Bir güneş enerjisi aldık,ısıcak su alalım diye. Aldığımız günden beri arızalı. Servis ilk etapta geldi,30 lira vereceksiniz dedi. Verdik,ondan sonra bir daha servise ulaşamadık.Servis Çoban?daydı,taşındı nereye taşındı belli değil.1,5 aydır cihazım arızalı bekliyorum.Ana fabrika biz karışmıyoruz diyor.Tüketici haklarına gittim,savcılığa yönlendirdi.Bunu bize takan Semih Duman onu arıyorum,afet bölgesi oldu,25 lira verirsen takarım diyor.Cihazın geri iadesini istiyorum,yapılmıyor,çalışmıyor.çalışmayan cihaza ben her ay niye yüz yüz taksit ödeyeyim.yetkililerden yardım istedim,savcılığa dilekçe verdim cevap bekliyorum.Ben yandım başkaları yanmasın.Verilen paralara yazık.Bin 600 liraya mal oldu bana.500?ünü ödedim hiç kullanamadım.Afet bölgesi oldu diyor gelenler,nasıl afet bölgesi oldu bunu televizyonlar söylemedi ki.Kim yapmış afet bölgesi onu da bilmiyoruz.?dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.