BİR DEĞİL BİN SORUN?

BİR DEĞİL BİN SORUN?

Aziziye mahallesindeki Pazarcıların dertleri bitmiyor. Adı, Kapalı Pazar yeri ancak kırık çatılardan akan sulardan bunalan esnaf dükkanın önüne naylon branda çekerken, tuvaleti olmayan, akşamları karanlıkta kalan esnaflar, sorunlarını iletmek için belediye başkanı ile görüşmek istiyorlar.

Aziziye pazaryerinde kurulduğundan bu yana sorunlar bitmiyor. Pazarcı esnafı kapalı ve modern Pazar isterken,günden güne artan sorunlarını iletecek muhatap bulamalarına da tepki gösteriyorlar.


BİR DEĞİL BİN SORUN paylaşan: duzcetv

Pazardaki kadın esnaf Şükran Demir, yaşadıklarını sorunları bir bir anlatırken, 8 senedir esnaflık yaptığı Pazar yerinde sorunların aynı devam ettiğini söyledi.

Demir, ?Dertlerimiz çok büyük.Belediye Başkanı ile görüşmek istiyoruz. Akşamları ışıklarımız yanmıyor.Bütün ayyaşlar,baliciler hepsi burada.Sabahları geliyoruz pislik topluyoruz.Cam şişe topluyoruz. Bununla kim ilgileniyor. Belediye Başkanıyla görüştürün bizi.Pazarcı başkanına söyledik, derdimizi kime anlatacağız.153?ü aradım,tamam yapacağız,ileteceğiz diyorlar o kadar.8 senedir pazardayım aynı devam ediyor ama aydan aya da paralarını yapıyorlar  o zaman bizim sorunlarımızı çözecekler.? Dedi.

Pazaryerinin adı kapalı pazaryeri ama üstünü örten saç levhalar kırık dökük,yer yer açılmış durumda.Hal böyle olunca da vatandaş çareyi kendi üretmiş. Kar ve yağmurdan etkilenmemek için naylon çekilmiş dükkan önlerine.

Pazaryerinde esnaflar bin bir sorunla boğuşurken, ?Pazaryerinin tuvaleti bile yok?diyen Nevzat Bıçaklı,, pazaryeri yapıldığından beri ilgilenen olmadığını söyledi ve  ekledi, ?Ne gelen var ne giden burası çiftlik gibi?.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.