VASIFLI ELEMAN OLDULAR

VASIFLI ELEMAN OLDULAR

Düzce OSB Müdürlüğü ve ELGİNKAN Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi işbirliği ile yapılan eğitim projesi ödül töreni bugün ticaret ve Sanayi Odası?nda gerçekleştirildi.Eğitim görerek vasıflı hale gelen gençlere ödül verildi.

Düzce OSB Müdürlüğü ve ELGİNKAN Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi işbirliği ile uygulanan Dev Eğitim Projesine katılan ve eğitimlerinde başarı kazanan gençler bugün ödüllendirildi.

 

Düzce OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu, 2014 yılında projenin başlatıldığını söyleyerek, işsiz gençlerin sanayicilerin ihtiyaç duyduğu vasıflı eleman olarak yetiştirmek ve iş bulmalarına yardımcı olmak için bu projenin uygulandığını belirtti.

ELGİNKAN Vakfı Bolu Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Murat Özen, projenin başta Bolu ve Düzce olmak üzere Batı Karadeniz İllerinde eğitim ihtiyaçlarına göre gerçekleştirildiğini söyledi,

Törende, projeye katılan ve değişik kategorilerde eğitim gören 691 kursiyerden, kurslar sonunda  başarılı olanlara protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.