ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

 ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

AK Parti'de aday adayları bugün görücüye çıktı. 18 temmuz salonunda düzenlenen törende, yarın yapılacak temayül öncesinde 67 aday adayı partililere tanıtıldı.

7 haziranda yapılacak genel seçimler için süreç işlerken, Ak Parti?de bugün aday adayı tanıtım şöleni  vardı. 18 temmuz salonunda tören düzenlendi, belediye başkanları,il ve ilçe teşkilatları, kadın kolları ve gençlik kollarının katıldığı törende Milletvekili aday adayları tek tek partililere tanıtıldı.


AK PARTİ ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI paylaşan: duzcetv

Aday adayı tanıtımları başlamadan önce Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin bir konuşma yaptı. Keskin, ?Düzce'nin ve Türkiye'nin yarınlarını şekillendirecek kadroların seçileceği önemli günlerin arifesindeyiz? dedi, 2015 seçimlerinin kritik bir önem sahip olduğunu söyledi.

Keskin, ?Bir büyük Yeni Türkiye yürüyüşünün arifesindeyiz. 13 yıllık birikimimiz var. Bu birikimi en iyi şekilde değerlendirmeye kararlıyız. Ama bu tarihi yürüyüş sadece bir aşamadır. İlelebet sürecek olan bu yürüyüşü biz, bizden sonraki nesillere en güçlü şekilde devredebilmek ve AK Parti hareketini hedefe ulaştırmak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Her zaman söylediğimiz gibi bizim iddialarımız var. Bizim ideallerimiz var. Biz medeniyet kaygısı taşıyoruz. Bu topraklarda bir dava bilinci, vicdan duygusu taşıyarak siyaset yapıyoruz. Ben biliyorum ki buradaki aday adayı kardeşlerim de benimle aynı duyguları paylaşıyorlar.? Dedi.

 

Keskin'in konuşmasının  ardından önce yeniden aday adayı olan mevcut milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır'ın, sonrasında ise diğer aday adaylarının alfabetik sıraya göre biyografileri okundu ve aday adayları tek tek sahneye davet edildi.

Tanıtımın ardından tüm aday adayları sahneye alındı ve hep birlikte partililer selamlandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.