BEYKÖY?E BU HAFTA DURMAK YOK

BEYKÖY?E BU HAFTA DURMAK YOK

Beyköy Belediyespor yarın oynayacağı Dumlupınar Üniversitesi maçının hazırlıklarını tamamladı, maç saatini beklemeye başladı. Yarın oynanacak maçla birlikte temsilcimizi eksik maçların oynanacağı zorlu bir hafta bekliyor.

BAL 10. grupta Düzce?yi temsil eden Beyköy Belediyespor yarın Dumlupınar Üniversitesi ile karşılaşacak. Maç hazırlıklarını Şıralık?ta yapan temsilcimiz çalışmalarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Beyköy Belediyespor Antrenörü Nedim Akbulut, bundan sonra prestij maçları olduğunu söylerken, yarın oynanacak maçta iyi oynayıp sonuca ulaşmak istediklerini belirtti.

Akbulut, ?Kar yağışından dolayı biraz sıkıntı yaşadık.Kapalı yerlerde yaptık idmanlarımızı.Bizim on günlük süreçte üç tane maçımız olacak.O maçlardan istediğimiz sonuçları alırsak ligi de bitirmiş olacağız.Bizim için önemli olan prestij maçları niteliğinde şampiyonluğa oynayan takımlarla maçlarımız var.O maçlara rahat çıkmak için önümüzdeki 3 maçtan iyi sonuç almak istiyoruz.Çocuklar çok istekli arzulular.Çok iyi oynadığımız zaman sonuca yansıtamadık, kötü oynadığımız zaman berabere kaldık.Hem iyi oynayalım hem sonuca gidelim.?dedi.

Akbulut, hafta içi oynanacak Avcılar maçı ile ilgili bilgi verirken, ?Dumlupınar Üniversitesi, genç koşan bir takım. Zevkli maç olacağına inanıyorum.Hafta içi Avcılar maçı var, Pazar günü de deplasmanda Serdivan ile oynayacağız.O üç maçtan sonra iki tane maçımız olacak içeride.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.