DÜZCE'DE 90 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

DÜZCE'DE 90 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

 Düzce Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 13 Mart 2012 ile 26 Mart 2012 tarihleri arasında yapılacak başvurularda noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile 90 kişi istihdam edilecek.

Program kapsamında Düzce İl Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü, mera ıslahı ve amenajmanı, ağaçlandırma ve çevre düzenleme işinde 10 kişiyi istihdam edecek. Başvuru yapanlar için 30 Mart 2012 Saat:10:00'da hizmet binasında kura çekimi yapılacak.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Düzce Şube Müdürlüğü Efteni Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahası koruma bölgeleri, Kurugöl Tabiat Parkı ve Güzeldere Şelalesi Tabiat Parkında ağaçlandırma, genel saha temizliği ve çevre düzenlemesi işinde 15 kişiyi istihdam edecek. Kura çekimi 30 Mart 2012 saat:13:30'da hizmet binasında yapılacak.
Akçakoca Belediye Başkanlığı, park ve bahçe düzenlemesi, ağaçlandırma, çimleme yapma, bakım ve onarımı, mezarlıklarda ve tretuvarlarda yabancı ot temizliği, Kale'nin bakımı ve plaj kumlarının temizliği, çarşı deresinin temizliği, çocuk parklarının bakımı, yolların ve parkların süpürülüp temizlenmesi için 15 kişiyi istihdam edecek. Başvuru yapanlar için 3 Nisan 2012 saat:10:30'da Akçakoca Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda kura çekimi yapılacak.
Orman Genel Müdürlüğü Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü, fidan üretimi, üretilen fidanların ormana dikimi ve daha önceden dikilen fidanların bakımı çalışmaları programı için 10 kişiyi istihdam edecek. Bu iş için kuralar 3 Nisan 2012 saat:10:00'da Akçakoca Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda çekilecek.
Orman Genel Müdürlüğü Düzce Orman İşletme Müdürlüğü, ağaçlandırma, fidan üretimi ve çevre düzenlemesi için 10 kişiyi istihdam edecek. Kura çekimi 5 Nisan 2012 saat:10:00'da hizmet binasında yapılacak.
Orman Genel Müdürlüğü Düzce Orman İşletme Müdürlüğü, orman alanlarının devamlılığı amacı ile üretim faaliyetleri esnasında ortaya çıkması muhtemel atıkların temizlenmesi, ormanlara uygulanacak bakım çalışmaları için ulaşımı sağlayan orman yollarının altyapısının düzenlenmesi, yol kenarındaki çalı çırpının temizlenmesi, sanat yapılarının içinde biriken artıkların temizlenmesi, doğal gençleştirme çalışmaları yapılmış alanlarda fidanların gelebilmesi için üretim artığı dalların toplanması için 10 kişiyi istihdam edecek. Kura çekimleri 5 Nisan 2012 saat:10:00'da hizmet binasında yapılacak.
Düzce Belediye Başkanlığı, yeşil alanların ve mezarlıkların bakım ve düzenlemesi için 20 kişiyi istihdam edecek. Kura çekimi 2 Nisan 2012 saat:10:00'da Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde yapılacak.İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.