AK PARTİ’DEN ŞEHİT VE GAZİ DERNEKLERİNE ZİYARET

AK PARTİ’DEN ŞEHİT VE GAZİ DERNEKLERİNE ZİYARET

 AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Yılmaz ve partililer Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şubesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesini ziyaret ettiler. Fevai Arslan "İstiklal Marşının tekrara yazılmamasını diliyoruz. Bunun için şehitlerimize ve gazilerimize minnettarız. Bugünde Afganistan'ın Kabil kentinde bir buçuk saat uzaklıktaki Bagrami kasabasında teknik bir arıza sonucu bir evin üzerine helikopterimiz düştü ve 12 askerimiz şehit oldu. Bu günler şaşalı kutlanacak günler değil. Bu anlamda tüm şehitlerimize Allah'tan gani gani rahmet diliyoruz" dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şube Başkanı Ayhan Metin, 18 Mart kahramanlık destanının yazıldığı bir tarih olduğunu belirterek "Türk askerinin dünyaya kendini ispatladığı bir gündür. Kazanılmış son zaferlerden biridir. 18 Martta 250 bin Türk Askeri şehit olmuştur" diye konuştu.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi Başkanı Vedat Nefesoğlu, 18 Mart Şehitler günü olduğunu belirterek "Dolayısıyla tüm şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize uzun ömürler dilerim. Gazilerimizin maddi ve manevi sıkıntıları var. Dernek binalarının genişletilmesi talebinde bulunuyoruz ve bu konuda destek istiyoruz" diye konuştu.
Arslan'da ellerinden gelen desteği vereceklerini söylediler. AK Partililer ardından şehit ailelerini ziyaret ettiler.İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.