FİLENİN SULTANLARINDA HEDEF 2. LİG

FİLENİN SULTANLARINDA HEDEF 2. LİG

Düzce 1907 Dora Art bayan voleybol takımı hafta sonu Niğde'de yapılacak olan finallerde 2 maçını kazanması durumunda ikinci lige yükselme başarısını gösterecek.

Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Ligi?nde mücadele eden Düzce 1907 DORA ART spor takımı sezonu ilk iki sırada tamamlayarak adını ikinci lige yükselme gurubuna yazdırdı. Şimdi hedef bu grubu da tamamlayarak adını bir üst tura yazdırmak olacak.

Finaller öncesi hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde hedef 3 maçın sonunda 2.lige çıkmak. Takımın yönetimi, teknik ekibi ve sporcular yapılacak olan finallerde başarılı olup Düzce'ye şampiyonluk kupasını getirmeyi hedeflediklerini ve Düzcespor?ada üçüncü lig yolunda başarılar dilediklerini söylediler

Takım antrenörü Gökhan Sarıbaş, final grubu için çok yoğun çalıştıklarını söylerken, final grubunda zorlu mücadeleler olacağını ifade etti.

Dora Art Voleybol takımı yöneticisi Orhan Bektaş,  rakiplerle ilgili konuşurken, istedikleri kuraları çektiklerini belirtti.

Bektaş, ? Bayan voleybol takımı bu sene Düzce de çok farklı bir sistem, oyun sistemi farklı oyunu farklı bizde alıştık. Sağ olsun seyircilerimiz hiçbir maçta bırakmadı bizleri. Anka da dahil olmak üzere. Düzce seyircisinden memnunuz. Ve 2.lig de daha güzel maçlar seyir ettirmek hedefindeyiz. Niğde ye gidiyoruz. Rakiplerin içinde zaten bizim grupta istediğimiz kurayı çektik diyebilirim. Bizim grupta başa oynayan 3 takım vardı. Ve oynadığımız gruplar içerisin de Gaziantep Merinostan 3-1 orada yenmiştik. O bizim grupta Merinos Pamuktan aşağı yukarı yani Merinostan bir gömlek üstün diyebilirim. Yani biz bu gruptan zorlanmadan çıkabileceğimizi ümit ediyorum. 8 takım iki ayrı grupta mücadele edecekler. 2?şer takım çıkacak. Yani ilk iki sırayı paylaşan 4 takım 2. lige yükselecek. 3 maç yapacağız. 2 maçı kazandık mı zaten otomatik olarak hak ediyorsun zaten. Son maçımız Niğde de Numuneyle çok güzel maç olacağını tahmin ediyorum. Ekonomik olarak zorlanacağız fakat tv gelirleri var yani bir yerde fazla zorlanacağımızı sanmıyorum. Bu sene yarı finalde bir iddiaya girdik finallerde de yanılmıyorsam 3 tane iddiaya gireceğimizi tahmin ediyorum. Yani 2?si garanti fakat 3?te olabilir. Yani maç başı 10 milyar civarı bir para.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.