MELEN HAVZASININ ÖNLENEMEZ KİRLİLİĞİ

MELEN HAVZASININ ÖNLENEMEZ KİRLİLİĞİ

İSKİ, Melen havzasında bir çivi dahi çakılmasına izin vermez ve havzanın çevre kirliliğinden korunması amacıyla denetimler yapadursun, melen kenarı yine bildiğimiz gibi.

İSKİ?nin Melen havzasını korumak için Düzce?ye baskı yaptığı biliniyor. Melen havzasının kirlilikten korunması için yapılaşmaya izin vermeyen İSKİ, içme suyu havzasının çöplüğe dönmesini ise engelleyemiyor.


MELEN KENARININ ÖNLENEMEZ KİRLİLİĞİ by duzcetv

İçme suyu havzasını belirten tabelalarda,      çöp ve moloz dökmek yasaktır? yazsa da,  melen kenarında çevre katliamı yaşanıyor.

Melen kenarında hep bildiğimiz görüntelere rastlanırken, atılan çöpler arasında ne arasanız var. Klozet parçalarından halılara kadar her türlü evsel atık melen kenarını kirletmeye devam ediyor.

Tüm bu görüntüler yıllardır çevre katliamının önüne geçilemediğinin göstergesi ancak öyle bir görüntüye rastladık ki ?bu ne perhiz be ne lahana turşusu ? dedirtti. Melen kenarına İSKİ tarafından moloz ve çöp dökülemez levhası konulurken, birileri tarafından birkaç metre öteye ise harfiyat dökülür tabelası konulmuş.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.