İLÇE BAŞKANLARIYLA MOTİVASYON TOPLANTISI

İLÇE BAŞKANLARIYLA MOTİVASYON TOPLANTISI

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve belde başkanları ile kahvaltıda bir araya gelerek Genel Seçimler öncesinde motivasyon toplantısı yaptı.

Yeni Türkiye?nin yapılandırılmasında 7 Haziran Genel Seçimlerinin önemini her fırsatta dile getiren AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, bu kapsamda tüm ilçe ve belde başkanlarıyla bir araya geldi. İlçelerde yapılması gereken çalışmalar, gelecek yatırımları ve seçimlerde ilçe teşkilatlarının yapması gereken çalışmalar üzerinde konuşulan toplantıda Genel Seçimlerin önemine bir kez daha vurgu yapıldı.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, seçimler öncesinde ilçe ve belde başkanlarıyla motivasyon toplantısı yapmak istediklerini kaydederek, ? Bizim için 7 Haziran seçimleri çok önemli ve teşkilatlar olarak çok fazla çalışmalıyız. Her teşkilatımız kendi bölgesinde çalışmalarını hızlı ve verimli bir şekilde yapacak. İl Teşkilatına her anlamda destek olacaklar. Daha önce dediğimiz gibi oy oranımızı arttırarak 3-0?ı yakalayacağız. Bunun için de seçim çalışmalarımızı daha da fazla yapacağız? ifadelerinde bulundu.

Keskin, Düzcespor Maçlarını Kaçırmıyor

Bu arada yoğun seçim çalışmalarından vakit ayıran AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 3. Lige çıkmak için son virajları dönen Düzcespor?un müsabakalarını da kaçırmıyor.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzcespor?un içeride ve dışarıdaki müsabakalarını izliyor. Son olarak Düzcespor- Eskişehir Demirspor maçını 18 Temmuz Stadyumunda izleyen İl Başkanı Keskin, 2-1?lik skorun tüm Düzcelileri olduğu gibi kendisini de çok sevindirdiğini belirtti. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzcespor?un şampiyon olacağına inandığını ve 3. Ligde de tüm Düzcelilerle destek olacaklarını kaydetti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.