BU GİDİŞLE 2017'Yİ BULACAK

BU GİDİŞLE 2017'Yİ BULACAK

Düzce bu gidişle yeni terminaline kavuşamayacak. Terminal inşaatını yapan  firma belediyeden para alamayınca inşaat gerektiği gibi ilerleyemiyor. Birkaç işçi ile yürütülen çalışmalara bakıldığında, Başkan Keleş?in haziran?da bitecek dediği terminal 2017 yılında önce bitmeyecek gibi görünüyor.

Darıca mahallesinde yapılan yeni terminal inşaatında sorun bitmiyor. Düzcelilerin yıllardır beklediği modern terminal binası böyle giderse tıpkı devlet hastanesi inşaatı gibi yıllarca sürüneceğe benziyor.


BELEDİYE PARA VERMİYOR İDDİALARI paylaşan: duzcetv

Geçtiğimiz yıl temeli atılan terminal binasında proje ve ödenek sorunlarının ardından çalışmalar başlamıştı. Ancak inşaatı yapan  firma iddiaya göre belediyeden para alamayınca ekonomik zorluğa girdi ve inşaatı devam ettiremez duruma geldi.

Terminalin bitim tarihi 2015 yılı Ocak ayı olarak verilirken, ödemeler ve hak edişlerin zamanında yapılamaması nedeniyle inşaat olması gereken görüntüde değil.Belediye Başkanı Mehmet Keleş, terminal inşaatının hızla ilerlediğini ve haziran ayında teslim edileceğini söylese de görünen durum aynı tarihe epeyce uzak.

 Firma parasını alamayıp işçilere de para ödeyemeyince inşaat alanında kalan üç beş işçi inşaatı yapmaya çalışıyor.

Bitmeyen yatırımlar cenneti olan Düzce, uzun süreceğe benzeyen terminal inşaatı ile de tarihe geçecek gibi görünüyor.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.