KAMERA GÖRÜNTÜLERİ KAVGA ÇIKARTTI;3 YARALI

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ KAVGA ÇIKARTTI;3 YARALI

Karaca Mahallesi'nde bir marketi basan bir kişi markette bulunan baba oğul ve gelini silahla yaraladı. Mahalleye çok sayıda ekip sevk edildi.


KARACA MAHALLESİNDE 3 KiŞİ VURULDU_x264 paylaşan: duzcetv

Olay Karaca Mahallesi Sanat Sokak?ta bulunan markette meydana geldi. Görgü tanıklarının İddialarına göre Baba F.P, Oğlu S.P ve gelini Z.P. tarafından işletilen markete gelen Z.T. daha önce yaşanan bir olayın güvenlik kamerası görüntülerini polise verdiği gerekçesiyle markette bulunan baba, oğlu ve gelini ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine  Z.T., yanında getirdiği pompalı tüfek ile havaya ateş etti,  ardından da yanında getirdiği bıçağı rast gele salladı.  Z.T.?nin rastgele salladığı bıçakla gelin Z.P., Baba F.P. ve oğul S.P.vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Mahalle sakinlerinin  polise haber vermeleri üzerine olay yerine çok sayıda resmi ve sivil polis ekibi sevk edildi.

Kavganın yaşandığı bölgeye ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü?ne bağlı ekipler kavgayı yatıştırırken, yaralılar için olay yerine 112 acil servis ekipleri çağırıldı. Sağlık ekipleri ilk müdahalelerini olay yerinde yaptıkları yaralıları Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi İle Düzce Atatürk Devlet Hastanesine sevk ettiler.


SİLAHLA TARADI BIÇAKLA SALDIRDI paylaşan: duzcetv

Olay yeri inceleme ekipleri delil çalışması yaptı. Polis kavgayla ilgili olarak geniş çaplı inceleme başlattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.