DÜZCESPOR 3. LİGDE

DÜZCESPOR 3. LİGDE

Bölgesel Amatör Lig 10. grubu lider bitiren ve şampiyon olan Düzcespor, 3. lige yükseldi. 18 Temmuz Stadyumunda zirveye çıkan şampiyonluk coşkusu kupa ile taçlandı. Şampiyonluk Kupasını Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erdoğan Bıyık?ın elinden alan Düzcesporlu Futbolcular, sevinçlerini taraftarlarıyla birlikte kutladılar.

Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele eden ve ligi şampiyon olarak tamamlayan Düzcespor?de coşku zirveye çıktı. 18 Temmuz Stadyumunda Avcılar Belediyespor?u 1-0 yenerek, sezonu şampiyon tamamlayan Düzcespor, artık 3. ligde mücadele edecek.

 

Avcılar Belediyespor maçı sonrasında şampiyon olan Düzcespor, 18 Temmuz Stadyumunda Vali Ali Fidan, Belediye başkanı Mehmet Keleş ve Düzce Bürokratlarının, taraftarların ortak olduğu coşku ile kutlamalar yaptı. Futbolcular tek tek saha çağrılması ile başlayan şampiyonluk kutlamalarında Vali Ali Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Başsavcı Kamil Erkut Güre ve diğer bürokratlar, soyunma odasından sahaya çağrılan futbolculara çiçekler verdi. Ardından da kupa törenine geçildi.

Kupa töreni öncesinde konuşan Düzce Valisi Ali Fidan, Düzcesporlu futbolcu, yönetici ve taraftarları kutlayarak, başarının hayırlı olmasını diledi.

Vali?den sonra konuşan Düzce Belediye Başkanı ve Düzcespor Kulübü Başkanı Mehmet Keleş; ?Şampiyonluktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Cefakar Düzcespor taraftarı, futbolcuları diyerek sözlerine başlayan Mehmet Keleş, futbolculara şampiyonluk için teşekkür etti.

Son olarak Düzce Amatör Spor Kulüpleri federasyonu Başkanı Erdoğan Bıyık söz aldı. Erdoğan Bıyık ise konuşmasında futbolcuları, teknik heyeti ve araftarları kutlayarak 3. ligde Düzcespora başarılar diledi.

Konuşmaların ardından şampiyonluk kupasını Düzce Amatör Spor Kulüpleri başkanı Erdoğan Bıyık tarafından futbolculara verildi. Şampiyonluk kupasını alan Düzcesporlu futbolcular, taraftarların yanına koşarak sevinçlerini taraftarlarla birlikte kutladılar. Kulüp Başkanı olan Belediye Başkanı Mehmet keleş ile birlikte sahada zafer turu atan futbolcular ve yöneticiler şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.