FİAT 500X DÜZCE YOLLARINDA

FİAT 500X DÜZCE YOLLARINDA

Fiat yeni modelini tanıttı. Fiat Genel Müdür Yardımcılarının da katıldığı lansman kokteylinde davetli ve katılımcılara 500X ile ilgili bilgiler verildi.

Fiat otomobil modellerine bir yenisini daha kazandırdı. Düzce?deki Simge Fiat Plaza?da tanıtılan 2015 model 500x için yapılan lansman kokteyline Fiat Genel Müdür Yardımcıları ile çok sayıda davetli ve Düzceliler katıldı.

 

Yani model araçları gezen davetliler, 500X modelini beğendiklerini belirtirken aracın üstün özellikleri ise göz kamaştırdı. 

 

Simge Fiat Otomotiv sahibi Şemsi Durdu; ?yeni otomobilimizi Türkiye yolları ile birlikte Düzce yollarına da sunuyoruz. Yeni otomobillerimiz aileler için ideal. Aynı zamanda da üstün özellikleriyle hem güvenliği hem sürüş keyfini bir arada sunuyor.

 

 

Bu modelimizinde diğer modellerimiz gibi Düzce?de bir çok kişi tarafından tercih edileceğine inancımız büyük. 500 X modelimiz hem Düzce yollarına hem Türkiye yollarına ve otomobil severlere hayırlı uğurlu olsun. Biz Simge otomotiv olarak Düzcelilerin sürüş keyfine hitap eden modellerimizle otomobil tutkunlarının aradığı adres olmaya devam edeceğiz? dedi.   


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.