FİDAN:DÜZCE TV HALKLA ARAMIZDAKİ KÖPRÜ

FİDAN:DÜZCE TV HALKLA ARAMIZDAKİ KÖPRÜ

Yayın hayatında 21. yılına giren Düzce Tv bugün önemli bir konuk daha ağırladı. Vali Ali Fidan, televizyonumuzu ziyaret ederek yaşımızı kutladı,başarılar diledi.

Düzce?ye geldiği günden bu yana halkın içine girmeye özen gösteren Vali Ali Fidan, Düzce Tv?nin yaş gününü de unutmadı. Vali Fidan bugün televizyonumuzu ziyaret ederek, kuruluş yıldönümümüzü kutladı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Timur Erdem, Genel Koordinatörümüz Suat Kapoğlu ve televizyon çalışanlarımız tarafından karşılanan Vali Fidan, samimi ve sıcak tavırları ile iyi niyet dileklerini iletti.


FİDAN DÜZCE TV HALKLA ARAMIZDAKİ KÖPRÜ paylaşan: duzcetv

 

Fidan, ? Başta yönetim kurulunuz olmak üzere tüm çalışanlarınızın başarılarının devamını dilerim.Medya kuruluşları, bağımsız basın, demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası. Düzce?mizde de Düzce televizyonu halkımızla aramızdaki köprü. Bize halkımızın mesajlarını iletiyor. Bizden de halkımıza bir takım mesajlar gidiyor. Bu vesile ile tarafsız, doğru ve eksiksiz bir şekilde vatandaşlarımızı bilgilendirilmesi büyük önem taşıyor. Düzce Tv de bu anlamda ilimizin en eski kurumlarından biri, 21. kuruluş yıldönümünüzü kutluyorum. Bildiğim kadarıyla canlı yayın kapasitesine de sahip, Düzcespor?un maçını da canlı yayınlamıştı ben göreve başladıktan sonra.Hayırlı güzel haberlerde bizleri Düzcelilerle buluşturmak üzere nice 21 yıllara diyorum.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.