DÜZCE’DE TIP BAYRAMI KUTLANDI

DÜZCE’DE TIP BAYRAMI KUTLANDI

 Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tıp Bayramı Resepsiyonuna Düzce Valisi Vasip Şahin, Ak Parti Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, daire müdürleri, sağlık çalışanları ve davetliler katıldı. 

Gecede bir konuşma yapan Vali Vasip Şahin, sağlık çalışanlarının zor şartlar altında destanlar yazdığını belirterek "Bunu 10-15 yıl önce söyle deseler söyleyemezdim ama bugün gelinen süreçte sağlık alanında gerçekten destanlar yazılıyor. Bunda en büyük emeği olan sizlersiniz. Sağlık alanında ciddi çalışmalar yapılıyor. Artık İngiltere'den, Almanya'dan Türkiye'ye sağlık hizmeti almaya gelenler var. 500 bin kişi Türkiye'ye sağlık turizmi için gelmiş. Ülkemize yurt dışından sağlık hizmeti almaya geliniyor bu bizler için sevindirici bir olay. Bundan 10-15 sene önce yurt dışından gelen gurbetçiler sağlık ile ilgili anlattıklarını dinlerdik. Bugün ise sağlık hizmeti veriliyor" dedi. 
Milletvekili İbrahim Korkmaz ise konuşmasında tıp çalışanlarını tebrik etti. 
Milletvekili Fevai Arslan ise 3 ayrı binada zor şartlar altında hizmet veren sağlık çalışanlarına özverilerinden dolayı teşekkür etti. 
İl Sağlık Müdürü, Düzce'nin sağlığı noktasında elini taşın altına koyan herkese teşekkür ederek "İyi ki varsınız" dedi. 
Konuşmaların ardından plaket törenine geçildi. Aile Sağlığı Merkezi hizmet binasında, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunumunu sağlayabilmek amacıyla, Aile Hekimliği Hizmet Kalite Standartlarına ilişkin yapılan düzenlemeler öncesinde, kendi imkanları ile fiziksel mekanın iyileştirilmesi yönünde, olağanüstü çaba harcayan, aile sağlığı merkezinde engelli, yaşlı ve çocuk hastalara daha iyi ve ulaşılabilir hizmet sunabilmek için düzenlemeler yapan, sadece kendisine kayıtlı kişilerin değil, bölgede görev yapan diğer aile hekimlerine kayıtlı kişilerin de, güven ve memnuniyetini kazanan, Sağlık Bakanlığında Düzce'yi temsil etmek üzere yılın hekimi olarak seçilen Yazlık Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan, Aile Hekimi Dr. Mahir Arslan'a, Düzce Valisi Şahin plaket verdi. 
Törenin son bölümünde başarılı hekim ve sağlık personeli ile sağlık alanlarına yardım ve destek veren hayırseverlere plaket takdim edildi. İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.