HAYRİ SİVRİKAYA?DA ANLAMLI KAMPANYA

HAYRİ SİVRİKAYA?DA ANLAMLI KAMPANYA

Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi tarafından Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi. ?Bağışlanan her kan kurtarılan 3 can? sloganı ile hastanede stant açılarak bağışlar kabul edildi.

Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi?nden anlamlı kampanya. Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi ve Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile başlatılan kampanyada, hastanede oluşturulan özel stantta hastane doktorları ve çalışanlarının yanı sıra hasta yakınları da kan bağışında bulundular.

Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi Başhekim yardımcısı Bayram Güner, sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu kampanyayı düzenlediklerini söylerken, bir kan bağışında bulunmanın 3 hastaya şifa vermek anlamına da geldiğini belirtti.

Güner, ? Kızılay ile işbirliği yaparak kan bağışı kampanyasına destek olmak istedik. Kan verme açısından Düzce halkı oldukça duyarlı. Bu anlamda hastanemizin de bir katkısı olması için bir stant açıp Kızılay merkezimizin kan ihtiyacına destek olmaya çalışıyoruz. Modern tıbbın tüm ilerlemesine rağmen kan şu anda üretilemeyen tek madde. O yüzden özellikle acil hastaları düşündüğümüzde ya da her hangi bir durumda acil kan ihtiyacı söz konusu olduğunda hastalarımızın bu süreci daha az problemle atlatabilmeleri için kan ihtiyacı oldukça önemli bir husus. Kan vermek aynı zamanda 3 hastaya da şifa anlamına geliyor. Destek vermek isteyen hastalarımızı ve Düzce halkını hastanemize davet ediyoruz.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.