AKÇAKOCA?DA TEKNOLOJİ RÜZGARI ESTİ

AKÇAKOCA?DA TEKNOLOJİ RÜZGARI ESTİ

 Akçakoca Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölüm Başkanlığı tarafından düzenlenen ?Mezuniyet Projeleri Sergisi? Akçakoca Meslek Yüksekokulu?nda ziyarete açıldı. 


Mezuniyet Sergisi açılış programından önce Bilgisayar Programcılığı Bölümü öğrencisi Yakup Kamçı tarafından hazırlanan, robotların müzik eşliğinde yaptığı dans gösterisi büyük beğeni topladı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Akçakoca Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Emrah Mercan, 2015 bahar döneminde ilk mezunlarını vermelerinden dolayı düzenledikleri serginin kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, gelecek yıllarda yapılacak olan çalışmalar için güzel bir başlangıç olacağını söyledi.


 

Öğr. Gör. Mercan, sergilenen projelerin öğrencilerin bir yıllık yoğun çalışmasının ürünü olduğunu vurgulayarak, gücün bilgi ve teknolojide olduğu bir çağda, yazılım ve donanım alanında atılan adımların öneminin altını çizdi. Serginin düzenlenmesinde emeği geçen öğrencileri tebrik eden Öğr. Gör. Emrah Mercan, desteklerini esirgemeyen Akçakoca Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. İstemi Çömlekçi?ye ve sponsor firmalara teşekkür etti.


Serginin birinci gününde katılımcıların oyları ile proje birincileri, ikincileri ve üçüncüleri belirlendi. ?Uzaktan Kontrollü Robot Kol Sistemi? isimli proje ile ?Akçakoca Sapağı Akıllı Kavşak Sistemi? isimli proje eşit oy alarak birinciliği paylaşırken, ?Bluetooth Kontrollü Akıllı Araç? isimli proje ikinci, ?PlotClock? isimli proje ise üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere sponsor firmalar tarafından ödülleri takdim edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.