DÜZCE SINAV OKULLARI TEMEL LİSESİ KAYITLARI BAŞLADI

DÜZCE SINAV OKULLARI TEMEL LİSESİ KAYITLARI BAŞLADI

Düzce Sınav Okulları Temel Lisesi Kurucusu Mehmet Albayrak, mevcut dershanelerini liseye dönüştürme kararı verdiklerini ve Milli Eğitim Bakanlığı dönüşüm programı doğrultusunda başvurularını yaparak, onaylarını aldıklarını söyledi.

Dershanelerin liseye dönüştürülmesinin ardından Düzce?de de Sınav Okulları Temel Lisesi önümüzdeki eğitim öğretim dönemi için öğrenci kayıtlarına başladı.

Düzce Sınav Okulları Temel Lisesi Kurucusu Mehmet Albayrak, "Okul-dershane formatıyla bundan böyle hizmetler tek çatı altında yürütülecek. Bu durum, öğrencilerimiz açısından verimlilik, psikolojik rahatlık ve başarıyı getirecektir. Sınav Lisesi öğrencileri, 12-15 kişilik sınıflarda eğitim görecekler. 9, 10, 11 ve 12 sınıf kayıtlarımız başlamıştır? dedi.

Mehmet Albayrak, okul derslerinin yanında YGS-LYS?ye hazırlık, etüt, soru çözümü, birebir ders, deneme sınavları, rehberlik-danışmanlık, spor, sosyal kültürel etkinliklerine de yer vereceklerini söyledi. Albayrak, ayrıca anaokulunun de yeni dönemde hizmete açılacağını bildirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.