DÜZCESPOR İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINI YAPTI

DÜZCESPOR İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINI YAPTI

Düzcespor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam ediyor. İkinci hazırlık maçını Batman Petrolspor ile yapan kırmızı lacivertliler göz doldurdu.

 

Geçtiğimiz sezon gösterdiği üstün başarı sayesinde Spor Toto 3. Lige yükselerek başarıdan başarıya koşan Düzcespor hazırlık maçlarında takım uyumu konusunda taraftarlarına güven verdi.

 

Teknik Direktör Murat Şenvardar?ın her oyuncuya forma şansı verdiği ve Kulüp Başkanı Murat Caymaz?ın da yakından takip ettiği hazırlık maçında takım uyumu ve mücadeleci ruh ön plana çıktı. Heyecan dolu hazırlık maçında Düzcespor Batman Petrolspor ile 0-0 berabere kaldı.

 

Maç sonunda takımın durumu hakkında bilgiler veren Teknik Direktör Şenvardar, takım moralinin en üst seviyelerde olduğuna dikkat çekerek ?yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmak takımın uyumu ve mücadelesi açısından büyük önem taşıyordu. Bu açıdan hazırlık maçlarımıza titiz bir çalışma ile hazırlanıyoruz. Kondisyonumuzu ve uyumumuzu kaybetmemek bizim için en önemli gereklilik. Bu açıdan maçlarda ciddiyetle mücadele eden tüm futbolcularımı canı gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum. Takım ruhu ve başarı hedefi bizim lokomotifimiz bu amaç ve hedefler doğrultusunda sezon boyunca mücadelemize devam edeceğiz? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.