CEDİDİYE CAMİİ ÖNÜNDE BİR KİŞİ VURULDU

CEDİDİYE CAMİİ ÖNÜNDE BİR KİŞİ VURULDU

Dün akşam saatlerinde cedidiye camii önü silah sesleri ile yankılandı.Aralarında husumet olan iki kişi cami önünde karşılaşınca taraflardan biri silahını ateşledi, kavgalı olduğu şahsı vurarak kayıplara karıştı.


CEDİDİYE CAMİİ ÖNÜNDE SİLAHLA YARALAMA paylaşan: duzcetv

Olay, Cedidiye caminin önünün kalabalık olduğu bir saatte yaşandı. Aralarında eski bir husumet olan M.E,  Tener K'yi  Ceddiye camii arkasında arkadan ateş ederek yaraladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralan Taner K, olay yerinde yere yığıldı. Görgü tanıklarının 112 Acil ekiplerine haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yapmalarının ardından ağır yaralı olan Taner K'yi hastaneye kaldırdı.

Akşam saatlerinde oldukça kalabalık olan Cedidiye Camii önünde silah seslerini duyan vatandaşlar büyük korku yaşadılar. Olay yerine resmi ve sivil çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Silahlı saldırgan M.E.'nin araçla Atatürk Bulvarına doğru kaçtığı bilgisi üzerine polis ekipleri bölgede geniş çaplı arama yaparken, Düzce Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

 

Silahlı kavganın yaşandığı bölge emniyet şeride ile çevrildi. Olay Yeri ekipleri bölgede delil çalışması yaptı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, yaralı şahsın kaldırıldığı Acil Servis içi ve önünde polisler yoğun güvenlik önlemi aldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.