GELECEĞE DÖRT NALA PROJESİ TAMAMLANDI

GELECEĞE DÖRT NALA PROJESİ TAMAMLANDI

Düzce Belediyesi ile Türkiye Beyazay Derneği Düzce Şubesi işbirliğinde hayata geçirilen Geleceğe Dört Nala Projesi bugün düzenlenen kapanış toplantısıyla sona erdi. 6 ay süren projede yapılan faaliyetler katılımcılarla paylaşıldı.


MECLİS ÜYELERİNDEN ÇAKIRA GÖNDERME paylaşan: duzcetv

Düzce Belediyesi ile Türkiye Beyazay Derneği Düzce Şubesi işbirliğinde hayata geçirilerek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından hibe almaya hak kazanan Geleceğe Dört Nala Projesi, 6 ay boyunca gerçekleştirilen eğitimin ardından bugün düzenlenen kapanış toplantısıyla sona erdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından 110 Bin 370 Türk Lirası hibe almaya hak kazanan proje kapsamında, Düzce Rehberlik Araştırma Merkezine bağlı özel eğitim kurumlarında öğrenim gören 30 engelli öğrenci, Binef At Çiftliği'nde hipoterapi yöntemiyle at binme eğitimi aldı.

Bugün düzenlenen kapanış toplantısına, Vali yardımcısı Miktat Alan, Belediye Başkan yardımcısı Murat Caymaz, daire müdürleri ve engelli aileleri katıldı.

Kapanış toplantısında projenin engelli çocuklar üzerindeki etki ve sonuçları anlatıldı. Ayrıca eğitim gören engelli çocukların fotoğraflarının yer aldığı sergide, çocukların eğitim hakkındaki düşüncelerinin yer aldığı yazılar da paylaşıldı.

Geleceğe Dört Nala projesinin Halkla İlişkiler Sorumlusu Zeynep Cebeci yaptığı konuşmada, 6 ay süren projede gerçekleştirilen faaliyetleri anlattı.

Uzmanlar tarafından Geleceğe Dört Nala projesi ile engelli çocukların hipoterapi yöntemi ile tedavi edilmesinde yapılan uygulamalar ve sonuçlar paylaşılırken, projenin paydaşlarından olan Beyazay Düzce Şube Başkanı Nurullah Çelebi ise, iyi bir ekiple 6 ay süren projenin ardından iyi bir iş çıkarıldığını vurguladı.

Vali Yardımcısı Miktat Alan ise yaptığı konuşmada, Geleceğe Dört Nala projesi ile 30 engelli çocuğun topluma entegrasyonunun sağlandığını belirtti.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.