VAKIF KÖYÜ'NDE YOL EYLEMİ

VAKIF KÖYÜ'NDE YOL EYLEMİ

Çilimli?ye bağlı Vakıf köyünde yolların bozukluğundan bıkan vatandaşlar eylem yaptı,yol kapattı. Yoldan büyük araçlara geçiş izni vermeyen vatandaşlar

Yollarının yapılmamasına tepki olarak bugün sokağa dökülen Vakıf köyü sakinleri, yolu ulaşıma kapatarak eylem yaptılar.

Vatandaşlar, Ağır araçları durdurarak geçişe izin vermeyince olay yerine jandarma ekipleri geldi. 

Eylemi devam ettirmekte kararlı olan vatandaşlar, jandarma ekiplerine şikayetlerini dile getirirken, toz yüzünden balkonlarına dahi çıkamadıklarını söylerken jandarma komutanı ise bu tür yol kapama eyleminin yasal olmadığını söyleyerek vatandaşları ikna etmeye çabaladı,vatandaşlar İl özel İdarenin ilgisiz davrandığını savunarak,yetkililerden yolun yapılmasını istedi.

Jandarma yolu açın dedi, köylüler açmamakta ısrar etti, jandarma ile köylüler arasında uzun süre devam eden diyaloglarda vatandaşlarını derdini anlatmak için dil döktü.Vatandaşlar seslerini duyurmak için bu eylemi yapmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

1 km?lik yolun yapılmadığını söyleyen bir vatandaş, başvuru yapmalarına rağmen, kendilerine ? sizin iki tane milletvekiliniz var diyorlar ne demek bu? diyerek tepki gösterdi, ?oy zamanı gelip oy istemesinler? dedi.

Jandarma ile vatandaşların arasında süren uzun tartışmaların ardından, yolların yapılacağına dair söz alan vatandaşlar eylemi bitirdi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.