CHP AKÇAKOCA İLÇE BAŞKANLIĞINDA ADAY SAYISI 2 OLDU

CHP AKÇAKOCA İLÇE BAŞKANLIĞINDA ADAY SAYISI 2 OLDU

 Akçakoca CHP İlçe binasında yazılı açıklamada bulunan Nurol Badanoz, 31 Mart tarihinde yapılacak olan Genel Kurulda CHP İlçe Başkanlığına aday olduğunu söyledi.

Nurol Badanoz "CHP Türkiye çapında yeni bir olağan kongre sürecine girdi ve doğal olarak il, İlçe ve belde kongreleri yapmakta ve Haziran ayındaki kurultayına hazırlanmaktadır. Partimiz, geçen Şubat ayında yapılan tüzük kurultaylarında mutfağımız modernleşmiş, çağdaş ve demokratik bir tüzüğe sahip olmuştur. Bunun kadro anlamında yenilenmesi ve tanzim edilmesiyle kısa bir zamanda ülkemizi rahatlatacak bir anlayış ile CHP'yi iktidara taşıyacaktır" dedi.
10 yıllık AK Parti iktidarının, ülkeyi olumsuz duruma getirdiğini iddia eden Badanoz "Bu baskıcı anlayışın en mağdur kesimi de basın ve medya guruplarıdır. Silivri aynı zamanda basın mensuplarının da durak noktanız olmuştur. Onlarca Gazeteci, yazar, bilim insanı, ordu mensubu ve siyasetçiler hesaplaşma yüzünden haksız yere tutuklu bulunmaktadır" diye konuştu.
Badanoz şöyle devam etti: "CHP Akçakoca İlçe Örgütü olarak kongreye gidiyor. Önümüzdeki 3 yıllık süreçte ülkemiz 3 önemli seçim yaşayacak. Yerel seçimlere 2 yıldan az bir zaman kaldı. Peşinden Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2015 yılında genel seçim yaşayacağız. Türkiye'nin yeniden AKP iktidarına tahammülü olmadığının farkında olduğumuz için tek güç tek umut CHP'nin iktidarının kurulmasında Akçakoca'mızın da bir katkı sunması ve parti tabanımızın genel isteği doğrultusunda İlçe başkanlığına aday oluyorum. Oluşacak genç, dinamik ve kararlı kadromuzla yerel ve genel seçimlerde başarıyı yakalayacağımıza güvenimiz tamdır."iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.