DUALARLA UĞURLANDILAR

DUALARLA UĞURLANDILAR

Akçakoca?da balıkçılar, avlanma sezonunun açılmasıyla birlikte dualar eşliğinde kesilen kurbanla denize açıldı. Sezon açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Vali Fidan balık ekmek dağıttı, tekneye  binerek balıkçıları uğurladı.

1 Eylül'de avlanma yasağının kalkmasıyla birlikte Akçakoca?da balıkçılar, ilk avlarına dualarla uğurlandı.

Avlanma sezonunun başlaması dolayısıyla Düzce Valiliği tarafından düzenlenen programa Vali Ali Fidan, Jandarma Komutanı Bilal Güvenir, Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Kaymakam Mehmet Özer, çok sayıda balıkçı ile balıkçı aileleri katıldı.


DUALARLA UĞURLANDILAR paylaşan: duzcetv

Akçakoca Balıkçı Barınağı'nda düzenlenen uğurlama programında av mevsiminin bereketli geçmesi için kurban kesildi, İl Müftüsü Selami Emen eşliğinde dualar edildi.

Vali Fidan, balıkçılara kazasız belasız bol kazançlar dileyerek, yeni balık sezonunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Fidan, ? Vira Bismillah diyerek bu akşam denize açılıyoruz. Kazasız belasız bir sezon diliyorum.bereketli bir sezon diliyorum. Kurallara uygun şekilde bir sezon diliyorum. Akçakoca bizim denize açılan kapımız ciddi bir zenginlik. Akçakoca bize emanet ama bize düşen görev bu güzel ilçeyi korumak daha da güzelleştirmek.? Dedi.

Yapılan duaların ardından  ekmek arası balık ikram edilen açılışta Vali Fidan ızgaranın başına geçti, elleriyle balık ekmek dağıttı.

Daha sonra denize açılmak için hazır olan teknelerden birine binen Vali Fidan ve beraberindekiler, balıkçıları denize uğurladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.