SEÇMEN LİSTELERİ ASKIDA

SEÇMEN LİSTELERİ ASKIDA

1 Kasım erken genel seçiminde oy kullanacak vatandaşların isimlerini belirten seçmen listeleri askıya çıkartıldı.Muhtarlar vatandaşları listeleri kontrol etmeleri yönünde uyarıda bulundu.

Seçmen listeleri 02 Eylül saat 08.00 itibarı ile muhtarlıklarda askıya çıkartıldı. 02-10 Eylül tarihleri arasında askıda kalacak olan listeden vatandaşların isimlerinin olup olmadıklarını kontrol etmeleri gerekiyor.

 

Seçmen listesinde ismi olmayan vatandaşların, bulundukları İlçe Nüfus Müdürlüklerine giderek, adres kayıtlarını yaptırmaları ve buradan alacakları kayıt belgesi ile bulundukları ilçe seçim kuruluna gitmeleri gerekiyor.

Seçmen listelerinin 10 Eylül Perşembe günü saat 17.00?e kadar askıda kalacağını hatırlatan Kültür Mahallesi Muhtarı Yavuz Öztürk, listede ismi olmayan vatandaşların itiraz süresini iyi değerlendirmeleri için listeleri kontrol etmeleri uyarısında bulundu.

Öztürk, ? Öncelikle seçim vatana millete hayırlı olsun. Bu sabah itibariyle listeleri askıya çıkarttık. 10 Eylül saat 17:00 itibariyle askıdan indireceğiz. Listeler bu kez sokak sokak hazırlandı. Karışıklık yok. Herkes sokaktan bakıp kendi ismini görebilir.kargaşa da ortadan kalkmış olur. Herkesin gelip listelere bakmasını tavsiye ediyoruz. 10 gün sonra benim ismim yok deyip itiraz etme süresi kalkmış oluyor. Nüfus dairesinden sonra yüksek seçim kuruluna gidip fatura ile ibraz edip istedikleri zaman ikametlerini aldırabilirler.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.