YIĞILCA'DA ORMAN YANGINI

YIĞILCA'DA ORMAN YANGINI

Etkili olan sıcaklıklar orman yangınlarını da tetikliyor. Düzce'ye bağlı Hecinler mevkiinde orman yangını meydana geldi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi ve orman işletme arazösleri gönderildi. 

Düzce?ye bağlı Esençam köyü hecinler mevkiinde orman yangını çıktı. Yangına havadan ve karadan çok sayıda ekip ile müdahale etti.

Katı Atık Depolama tesislerinin bulunduğu mevkii de Elektrik trafosunun patlaması sonucu orman yangını çıktı. Sıcak havanında etkisi ile birlikte orman yangınını gören vatandaşlar hemen İtfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa süre içerisinde olay yerine ulaşan ekipler Orman İşletmeden de takviye istedi.

 

Rüzgarın ve sıcak havanın da etkisi ile birlikte Orman Yangını daha da büyüdü. Bölgeye Bolu Orman İşletme Müdürlüğü?ne bağlı helikopterlerle yangın havadan da kontrol edilmeye çalışıyor. 

Yetkililerden alınan bilgilere göre; Ekiplerin alevlere müdahalesini, arazinin sarp oluşu zorlaştırırken, ekipler hem yol açma çalışması yaparken hemde alevlere müdahale etmeye çalışıyor. Akşam saatlerinde havadan müdahelenin de zorlaşması nedeniyle ekiplerin yerden müdahale edeceğinin öğrenildiği yangın gecenin ilerleyen saatlerinde ancak kontrol altına alınabileceği yetkililer tarafından dile getiriliyor.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.