DERGAZ YATIRIM PLANI ELE ALINDI

DERGAZ YATIRIM PLANI ELE ALINDI

Düzce?de hedeflenen çalışmaların çok üzerine çıkan DERGAZ?ın yeni yatırım hedeflerinin planlanması amacıyla toplantı yapıldı. Toplantıda 2015 yatırım programı yatırım planları görüşüldü.

Düzce Belediyesi ile DERGAZ işbirliği çerçevesinde Düzce?nin özellikle merkez mahallelerine ulaşmayan doğalgaz hatları için 2015 yılı içerisinde uygulanmak üzere bir yatırım programı hazırlanmıştı. Yapılan hazırlıklar kapsamında bugün düzenlenen toplantıda hatların çalışma programına alınması ve düzenlenmesi konusunda Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve ilçe belediye başkanları  ile istişare yapılarak yatırım programının hangi sistemle işleyeceği görüşüldü.

Dergaz Bölge Genel Müdürü Ahmet Yücel Yazıcı toplantı hakkında yaptığı açıklamada, belediyelere hisse devri yaptıklarını söyledi, başkanların dileklerini aldıklarını belirtti.

 

Yazıcı, ?Normal şartlarda yüzde 10 bedelsiz belediyelerimize hisse devri yapmamız gerekiyordu. Fakat o tarihte belediyelerimiz kendi aralarında o yüzdeyi paylaşamadıkları için bugünlere kadar geldik.Kısmet 2015 senesindeymiş.Bu sene hisse devirlerimizi gerçekleştirdik ve ilk genel kurulumuzu bugün yaptık. Bundan sonra yıllık olarak devam ettireceğiz.Başkanlarımızdan dilek temennileri aldık. Bizim de birkaç söyleyeceğimiz vardı onları söyledik.? Dedi.

10 milyon TL?lik bir yatırım yaptıklarını söyleyen Yazıcı, çalışmaların yüzde 60?ının tamamlandığını belirtti.Mmar genişlemesiyle ilgili yerleri de kapsama aldıklarını söylerken, 140 kilometrelik hat döşendiğini, en geç kasım ayında buralara gaz verileceğini bildirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.