AK PARTİ DÜZCE TEŞKİLATI KONGREYE ÇIKARTMA YAPTI

AK PARTİ DÜZCE TEŞKİLATI KONGREYE ÇIKARTMA YAPTI

İktidar Partisi Ak Parti bugün olağan genel kurula gidiyor. 5. Olağan Kongresini yapan AK Parti?nin Ankara Arena Spor Salonuna, AK Parti Düzce Teşkilatı da kongre için 10 otobüs kaldırarak Ankara?ya çıkartma yaptı.

Kurulduğu 2001 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana tek başına iktidar olan AK Parti 5. büyük kongresini yapıyor. Ankara Arena Spor Salonunda yapılan 5. Olağan Büyük Kongresinde, Parti yönetiminin yeniden şekillenecek, tüzükte de değişiklikler yapılacak.


DÜZCE TEŞKİLATI KONGRE ÇIKARTMA YAPTI paylaşan: duzcetv

 

Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkan Adayı olarak tek liste ile gidileceği kongrede, partinin yeni Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) üyeleri de seçilecek. Kongreye Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir'in yanısıra Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, bütün ilçe belediye başkanları, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanları ile partili üyeler katıldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun tek aday gösterileceği kongrenin yapılacağı Arena Spor Salonu'nun içine sığmayan binlerce partili için salon dışında da kongreyi izlemeleri için dev ekranlar yerleştirilerek oturma yerleri hazırlandı. Kongrede ayrıca son zamanlarda meydana gelen terör olaylarında şehit olan güvenlik güçleri için müzik ise çalınmayacak. Kongreye katılan partililere Türk bayrağı ve parti bayrakları dağıtılırken güvenlik tedbirlerinin üst düzeyde tutularak partinin astığı pankartlar haricinde pankart asılması ise yasaklandı.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.