KAZANIN BÖYLESİ

KAZANIN BÖYLESİ

İçinde hiç kimsenin olmadığı park halindeki minibüs çalışarak hareket etti.  Minibüs müftülük önündeki beton bariyerlere çarparak durabildi. Kazada kimse yaralanmazken görgü tanıkları şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Şaşkınlık yaratan kaza akşam saatlerinde Burhaniye Mahallesi General Kazım Sokak üzerinde Müftülük binası önünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre 48 SD 539 plakalı minibüsü sahibi K.I. Burhaniye Mahallesi General Kazım Sokak?ta Müftülük binası önünde yol kenarına park etti.  Ardından şehir merkezine alışveriş yapmaya gitti.


BİR TUHAF KAZA! paylaşan: duzcetv

Bu esnada kendi kendine çalışan minibüs hareket etmeye başladı. Park yerinden yaklaşık 100 metre ileride müftülük binası önünde duran beton bariyerlere çarptı. Ardından da Bina önünde park halinde olan 81 AT 789 plakalı jeepe çarparak durdu.

Kazayı gören görgü tanıkları şaşkınlıklarını gizleyemediler. Kaza esnasında evinin balkonundan kazayı gören bir görgü tanığı; ?Minibüs park halindeydi. Birden önce çalıştı sonra hareket etmeye başladı. Biz şaşırdık kaldık. Sonra önce beton bariyerlere çarptı sonrada park halindeki jeepe çarparak durdu ve minibüsün önünden dumanlar çıkmaya başladı. Bizde hemen polis ve İtfaiyeye haber verdik? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.