GARDİYANLARDAN BÜYÜK VEFA

GARDİYANLARDAN BÜYÜK VEFA

8 EKİM Dünya Gardiyanlar Günü. Türkiye?de resmi olarak böyle bir gün kutlanmıyor ancak Düzce?de görev yapan gardiyanlar Dünya Gardiyanlar gününde ebediyete intikal etmiş arkadaşlarını unutmadılar.

Tüm olumsuzluklara rağmen büyük bir özveri ve sabırla çok zor koşullarda görevlerini layıkıyla yapmaya çalışan infaz koruma memurları, bugün sessiz sedasız 8 Ekim Dünya Gardiyanlar Gününü kutladılar. Türkiye?de resmi olarak böyle bir gün kutlamazken, Düzce T Tipi Ceza İnfaz Kurumunda görev yapan infaz koruma memurları kendi imkanları ile bir dizi etkinlik düzenlediler. İnfaz memurları önce ebediyete intikal eden meslektaşlarını unutmadılar. Düzce şehir mezarlığını ziyaret ederek, arkadaşları için dualar ettiler.

Başka bir çok meslek grubunun özel günü olurken, gardiyanlar kendi aralarında 8 Ekim Dünya Gardiyanlar Gününü mütevazi bir şekilde  kutladılar, kabir ziyaretinin ardından, yine bir vefa örneği gösterilerek, rahatsız durumda olan 90 yaşındaki eski infaz memuru Mehmet Yavuz ziyaret edildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.