DİN GÖREVLİLERİ VALİ ALİ FİDAN?I ZİYARET ETTİ

DİN GÖREVLİLERİ VALİ ALİ FİDAN?I ZİYARET ETTİ

Camiler ve Din Görevleri Haftası nedeniyle Müftü Selami Emen, yardımcıları ve personeli, Vali Ali Fidan?ı makamında ziyaret etti.

İl Müftüsü Selami Emen, Camiler ve Din Görevleri Haftası münasebetiyle kutlama programı hakkında Vali Ali Fidan?a bilgi verdi. Vali Ali Fidan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ali Fidan, Din görevlilerimizin haftasını ve vatandaşlarımızın da Camiler Haftasını kutladı. Camilerin toplum hayatındaki önemini hatırlamak, vatandaşlarımızın camiler ile daha sık ve olumlu ilişki kurmasına vesile olmak, camiler ve çevrenin umumi bakım-temizliğini yapmak amacıyla kutlanmaya başlanan Camiler Haftasının bu yıl ki teması ?Camii ve Namazla Arınma? olduğu belirtildi.


DİN GÖREVLİLERİ VALİ FİDANI ZİYARET ETTİ paylaşan: duzcetv

 

Camiler Haftası Programı nedeniyle İl Müftülüğü çeşitli etkinlik düzenlediler. Etkinlikler kapsamında kamu kurumları, esnaf, cezaevi ziyaret ve programı. Hasta din görevlilerini, huzurevi, yetiştirme yurdu ziyareti, kredi yurtlar kurumu konferans. Şehitler, teşkilatımız mensuplarının ve cami cemaatimizden ahrete intikal edenlerin ruhlarına din görevlileri tarafından mevlit ve 100 bin hatim programı. Kan bağışı kampanyası, İmam hatip lisesi öğrencileri cami tatbikatları ve hastane ziyareti yapılacak.

DİN GÖREVLİLERİNDEN BAŞKAN KELEŞ'E ZİYARET

 Düzce İl Müftüsü Selami Emen ve beraberindeki heyet, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret etti. 
Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Düzce'de de ziyaretlerle başladı. "Cami ve Namazla Arınma" teması üzerine kurulan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Düzce İl Müftüsü Selami Emen ve din görevlileri Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i ziyaret etti. Başkan Keleş, kendisini ziyarete gelen İl Müftüsü Selami Emen'in ve bütün din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutlayarak cami ve namazın toplumdaki önemine dikkat çekti. İl Müftüsü Selami Emen ise gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Keleş'e çiçek armağan etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.