DÜZCE BELEDİYESİ PROJELERİ HAYATA GEÇİYOR

DÜZCE BELEDİYESİ PROJELERİ HAYATA GEÇİYOR

Düzce Belediyesi, "Gencim-Bilinçliyim-Bağımsızım" Projesinin Açılış Toplantısı, "Bulut Kent Bilgi Sistemi"nin açılış ve imza törenini gerçekleştirecek.


Düzce Belediyesi yeni haftayı bir dizi etkinlikle açıyor. Açılış toplantıları ve etkinliklerle Düzce Belediyesi bu haftayı yoğun bir programla geride bırakacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bulut teknolojilerini kullanarak kurdurulan, yerel yönetimler için bir yatırım projesi niteliği taşıyan, aynı zamanda da bir tasarruf projesi olma niteliğinde olan 'Bulut Kent Bilgi Sistemi'nin açılış ve imza töreni, 21 Ekim Çarşamba günü İstanbul'da gerçekleştirilecek.


13-18 yaş aralığındaki gençlerin madde bağımlılığına karşı duyarlılığını arttırmak, aileleri ve toplumu bilinçlendirmek amacıyla Düzce Belediyesi ile Kültürel Aydınlanma ve Sanat Eğitim Merkezi Derneği iş birliğinde hazırlanan "Gencim-Bilinçliyim-Bağımsızım" projesinin açılış toplantısı da 22 Ekim Perşembe günü Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşecek.


Ayrıca, Düzce Belediyesi'nin şehir içi ulaşımı daha da rahatlatmak amacıyla ulaşım hattına dahil ettiği yüksek yolcu kapasiteli körüklü otobüslerin de bu hafta yapılacak törenle hizmete girmesi düşünülüyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.