AKÇAKOCA ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ARTIK ÜŞÜMEYECEK

AKÇAKOCA ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ARTIK ÜŞÜMEYECEK

 İl Genel Meclisi Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu üyeleri okul binasında bir inceleme yaptı. İnceleme neticesinde yapılan tespitler bir rapor halinde Komisyon Başkanı Hasan Arslan tarafından meclis üyelerine sunuldu.

Raporda şu ifadeler yer aldı: "Okulun yemekhane ve yatakhane bölümlerinde çok sayıda pencerenin eksik olduğu içerideki sıcak havanın dışarı, dışarıdaki soğuk havanın ise içeri sızdığı gözlemlendi. Ancak anadolu Öğretmen Liseleri Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı olduğundan bizim müdahale etmemizmümkün değil. Bu okuldaki incelemelerimizi Milli Eğitim Müdürlüğü yatırıma bakan şube müdürü ile paylaştığımızda konu hakkında vakıf olduğunu Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne yazı gönderdiğini, ondan gelecek ödeneklerle en kısa sürede yaptırılacağı bilgisini aldık."
İl Genel Meclisi Akçakoca Meclis üyesi Ergin Özensel, eksiklerin en kısa zamanda giderilmesi gerektiğinin altını çizdi. Yığılca Meclis Üyesi İsmail Arslan ise raporun bir teklif yazısı şeklinde Milli Eğitim Müdürlüğünün ilgili birimine gönderilmesini önerdi. Rapor meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.