MEDENİYETİN İNŞASI AHİLİK ÇALIŞTAYI

MEDENİYETİN İNŞASI AHİLİK ÇALIŞTAYI

Kısa Adi Tasam Olan Türkiye Asya Stratejik Araştırma Merkezi Ve Esder Esnaf Ve Sanatkarlar Derneğinin Ortaklaşa Düzenledikleri 5 -6 Kasım Tarihlerinde Yapılan Medeniyetin İnşası Ahilik Üretim Tüketim Ve Sosyal Sorumluluk Çalıştayı Gerçekleştirildi.

 

Kısa adi tasam olan TASAM olan Türkiye Asya Stretejik Araştırma Merkezi ve ESDER Esnaf Ve Sanatkarlar Derneği?nin ortaklaşa düzenledikleri 5 -6 Kasım tarihlerinde yapılan medeniyetin inşası ahilik üretim tüketim ve sosyal sorumluluk çalıştayı medeniyetin inşası referans değer kurum ve kişiler konulu panele 100 ün üzerinde profesör, doçentten oluşan akademisyen ve konuyla ilgili bilir kişi ve sivil toplum kuruluşları katılımıyla gerçekleştirildi.

 


MEDENIYETIN İNŞASI AHİLİK ÇALIŞTAYI paylaşan: duzcetv

 

İki gün 8-30 ila18-30 arası dolu dolu gecen programın açılış konuşmasını tasam başkanı Süleyman şensoy esder başkanı Mahmut çelikus ve ardından eski TBMM Başkanı Bülent Arınç yaptı. Düzce Şube Başkanı Mehmet Tuncer de yapılan çalıştaya konuşmacı olarak katildi. Tuncer çalıştayın 8 program olarak planlandığını söyledi. Çalıştayla ilgili yaptığı değerlendirmede ülkemizin konuyla ilgili en iyi akademisyen ve sivil toplum derneklerinin bulunduğu bu toplantının çok verimli geçtiğini; Türkiye ye 2023 vizyonunu kazandıran tasam ile birlikte esder olarak böyle bir organizasyonda olmaların kaydedeğer olduğunu ifade etti. Tuncer 2023 vizyonunda ahiliğinin bu kadar önemsenmesinin ülkemiz için önemli olduğunu söyledi. Ayrıca programda ESDER  in ülke genelinde yaptığı kaybolmuş meslekler konulu resim yarışmasında dereceye giren resimlerde sergilendi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.